• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύο ειδικές εκδόσεις από την Triumph!
Triumph Speed Triple & Bonneville SE
Τεστ-Μοντέλα 09/03/2013 - 17:04

H Triumph είναι γνωστή για τις ειδικές εκδόσεις που βγάζει, με πιο αξιοσημείωτη, ίσως, την Triumph Bonneville T100 Steve McQueen Edition, που προσέλκυσε πολλά βλέμματα όταν παρουσιάστηκε. Βασισμένη σ’ αυτή την παράδοση, η Triumph παρουσίασε δυο νέες ειδικές εκδόσεις για το 2013, την Bonneville SE και την Speed Triple SE. Οι ιδιαιτερότητες αυτών των μοντέλων αφορούν αποκλειστικά σε αισθητικές επεμβάσεις και θα είναι διαθέσιμες στην αγορά με τιμή λίγο πάνω από τα original μοντέλα.

 

Triumph Bonneville Special Edition:

 

Η νέα Bonneville SE – με το χαρακτηριστικό 865cc μοτέρ και το ρετρό στυλ – διαθέτει ένα καταπληκτικό κόκκινο πλαίσιο που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα και δένει πολύ όμορφα με το ρεζερβουάρ, το οποίο είναι μαύρου χρώματος όπως και τα καπάκια του κινητήρα. Παράλληλα, η ίδια η εταιρεία αναφέρεται με υπερηφάνεια στο μοναδικό design της σέλας, που αποτελείται από νέα ραφή και κάλυμμα βινυλίου! Στα συν του μοντέλου και η προσθήκη στροφόμετρου στον πίνακα οργάνων. Κατά τ’ άλλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν αλλάζουν, με το μοτέρ να αποδίδει 67 ίππους και ροπή της τάξης των 6,9kgm.

 

Triumph Speed Triple Special Edition:

 

Να σημειώσουμε ότι όπως και το προαναφερθέν μοντέλο, έτσι και η Speed Triple SE δεν έχει κάποιες αλλαγές που να αφορούν στο μηχανολογικό τομέα. Το μοτέρ είναι το ίδιο, το χαρισματικό τρικύλινδρο στα 1050cc, ενώ εδώ ξεχωρίζουμε το εντυπωσιακό μπλε πλαίσιο και ψαλίδι! Παράλληλα το μπροστινό φτερό, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ και τα πλαϊνά καλύμματα, όπως και τα προστατευτικά του ψυγείου, είναι πλέον κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Φήμες για Aprilia RS4 250cc!

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε την Honda CB500F στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα