• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Δεν τρομάζω!
Το επίπεδο του ανταγωνισμού δεν με φοβίζει!
Νέα 01/02/2013 - 11:31

Ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία, Bradley Smith, δηλώνει ότι δεν φοβάται από το επίπεδο του ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν! Μπορεί ανάμεσα στους αντιπάλους του να συμπεριλαμβάνεται ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi και ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, ωστόσο ο νεαρός Βρετανός τονίζει ότι έχει προετοιμαστεί πνευματικά για την πρόκληση αυτή.

 

«Πρόκειται για τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, ωστόσο πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στο πρόγραμμα που μου έχει δοθεί», σχολίασε ο αναβάτης της Tech 3 στο BBC Radio Oxford. «Πρέπει να σκέφτεσαι και να έχεις τη νοοτροπία ότι και αυτοί είναι ακόμα ένας αναβάτης με μοτοσυκλέτα. Ήμουν πάντα σε θέση να ξεχωρίζω κάποιον που θαύμαζα στο παρελθόν από εκείνους με τους οποίους αγωνίζομαι στις πίστες. Πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να φτάσω στο επίπεδό τους».

 

Με το νέο του συμβόλαιο, ο Bradley Smith έχει τη δυνατότητα να “φτιάξει” όνομα στην κορυφαία κατηγορία, κάτι που θα έχει ως επακόλουθο φήμη και χρήμα! Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πολύ προσγειωμένος: «Είμαι και θα είμαι ένα παιδί από την Οξφόρδη! Έχω μια υπέροχη οικογένεια και ανθρώπους γύρω μου, οι οποίοι με κρατούν προσγειωμένο. Ζω στην ίδια περιοχή όπως και παλαιότερα, περνάω από τους ίδιους δρόμους και κάνω παρέα με τα ίδια άτομα. Μπορεί να έχω μερικούς διάσημους στις επαφές του τηλεφώνου μου, ωστόσο το lifestyle δεν με έχει συνεπάρει. Η ζωή μου έχει γίνει πολυάσχολη τώρα που είμαι στο MotoGP, αλλά δεν θα αλλάξει!»

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα πίστα στην Ουαλία!

« Προηγούμενο άρθρο

Κοινό τεστ Yamaha-Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα