• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: "Μας έλειψε η ένταση..." λέει ο Valentino!
Το 45άλεπτο χρονομετρημένο της Κυριακής προμηνύεται εντυπωσιακό…
Νέα 27/03/2009 - 13:25
Στην επίσημη παρουσίαση της Fiat Yamaha, στα πλαίσια της πρώτης μέρας των IRTA Test στη Jerez, ο Valentino Rossi εμφανίστηκε πιο χαλαρός από ποτέ, ενώ δηλώνει ξεκάθαρα ότι του έλειψε ο ενθουσιασμός και η ένταση, λόγω χειμερίας νάρκης.

“Τώρα που οι δοκιμές μειώθηκαν στο ελάχιστο, περιμένουμε το 45άλεπτο της Κυριακής για να τονώσουμε το ενδιαφέρον. Μας έλειψε η ένταση και ο ενθουσιασμός και αν ο καιρός το επιτρέψει, θα δώσουμε θέαμα”.

Χαζεύοντας και χαμογελώντας δίπλα στον team mate του Lorenzo, δήλωσε ικανοποιημένος για την εξέλιξη της φετινής M1, λέγοντας:

“Είναι καλύτερη από πέρσι σε όλος τους τομείς. Λόγω των νέων ελαστικών της Bridgestone, παίξαμε με την κατανομή βάρους και βρήκαμε το ανάλογο στήσιμο”.

 Όσο για την οικονομική κρίση, η οποία άγγιξε και τον φαντασμαγορικό κόσμο των MotoGP, πρόσθεσε κάνοντας χιούμορ:

“Ευτυχώς για μένα, πρόλαβα κι έκλεισα το διετές συμβόλαιό μου με την Yamaha, τον περασμένο Ιούλιο, πριν την έξαρση της οικονομικής κρίσης στον χώρο. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο λάθος του πρόσφατου παρελθόντος, που συνέβαλλε στην αύξηση του συνολικού κόστους των τετράχρονων πρωτότυπων μοτοσυκλετών των MotoGP, ήταν η κατάργηση των 990cc”.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Photo gallery…

« Προηγούμενο άρθρο

Ταχύτερος ο Simoncelli στη Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα