• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Lorenzo: «Θα δουλέψω για να είμαι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής
"Όχι, δεν θα διεκδικήσω το Πρωτάθλημα. Φέτος θέλω να προσαρμοστώ στα νέα λάστιχα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ".
Νέα 27/03/2009 - 13:25
Ιδιαίτερα ώριμος και μετρημένος στα λόγια του φάνηκε ο Jorge Lorenzo στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας της FIAT – Yamaha που έγινε παρουσία του CEO της Fiat Automobiles Lorenzo Sistino και του Διευθύνοντος Συμβούλου του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha του Lin Jarvis.

Ο Ισπανός δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250 και Rookie of the Year 2008, σε ερώτηση του απεσταλμένου μας Δημήτρη Διατσίδη για το αν αισθάνεται έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Valentino Rossi, δήλωσε: «όχι, δεν θα διεκδικήσω το Πρωτάθλημα. Φέτος θέλω να προσαρμοστώ στα νέα λάστιχα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Εδώ στην ομάδα έχουμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή (Valentino) και εγώ θα δουλέψω σκληρά για να είμαι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

Ο Rossi με τη σειρά του σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή του ομόσταυλού του είπε ότι εκτός του Stoner και ο Lorenzo θα είναι υποψήφιος για τον τίτλο, μόλις συνηθίσει τα νέα λάστιχα.
Καλό το κλίμα στην παρουσίαση και αισιόδοξοι για το μέλλον οι Jarvis – Sistino.Ο Δημήτρης Διατσίδης ακούει τον Lin Jarvis της Yamaha
Ο Δημήτρης Διατσίδης ακούει τον Lin Jarvis της Yamaha

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Photo gallery…

« Προηγούμενο άρθρο

Ταχύτερος ο Simoncelli στη Jerez

Χορηγοί