• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Triumph Tiger Sport 1050
Παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες η νέα Triumph του 2013
Τεστ-Μοντέλα 11/01/2013 - 11:09

Η Triumph παρουσίασε χτες το πρωί – στην Έκθεση των Βρυξελλών – την ολοκαίνουργια Tiger Sport 1050, την ανανεωμένη έκδοση του 2013 με νέα, πιο σπορτίφ, εμφάνιση. Οι αισθητικές παρεμβάσεις στο νέο μοντέλο είναι φανερές από την πρώτη στιγμή, με την Tiger Sport 1050 να εφοδιάζεται με το γνωστό τρικύλινδρο μοτέρ – το οποίο αποδίδει 10 περισσότερους ίππους – φτάνοντας συνολικά στους 125. Ένα άλλο κομμάτι που έχει αναβαθμιστεί, είναι και ο ψεκασμός καυσίμου, με αποτέλεσμα να έχουμε μια βελτίωση της τάξης του 7%, όσον αφορά στα χιλιόμετρα.

 

Ενισχυμένο είναι και το πλαίσιο του νέου μοντέλου, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία, οι αναρτήσεις έχουν βελτιωθεί και το ABS έχει εξολοκλήρου ανανεωθεί, με αποτέλεσμα τα αυξημένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας της μοτοσυκλέτας. Η νέα Triumph αναμένεται με κοφτερό κράτημα, άνετη για μεγάλα ταξίδια αλλά και ιδανική για χρήση εντός των μεγαλουπόλεων, χάρη κυρίως στην εξαιρετική θέση οδήγησης που διαθέτει.

 

Η νέα έκδοση του 2013 θα είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματισμούς: άσπρο (Crystal White) και κόκκινο (Diablo Red), όπως μπορείτε να θαυμάσετε και στις παραπάνω φωτογραφίες. Πληροφορίες για την τιμή δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αναμένουμε περισσότερα νέα μέσα στο Φεβρουάριο.

 

Επόμενο άρθρο »

H Honda CBR500R στην πίστα της Taragona

« Προηγούμενο άρθρο

Moto Guzzi V7 Stone, Special και Racer

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα