• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Dainese θέλει ειρήνη Rossi-Stoner
Πήρε πίσω την επίμαχη φράση!
Νέα 17/12/2012 - 16:41

Η συνέντευξη στο ηλεκτρονικό περιοδικό της Dainese, στην οποία ο Valentino Rossi καταφέρεται εναντίον του Casey Stoner, δημιούργησε μια σειρά αντιδράσεων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο οδηγών, αλλά και στον ίδιο τον Αυστραλό που απάντησε ηλεκτρονικά. 

Η υπόθεση αφορούσε τα όσα είχε δηλώσει ο Rossi με αφορμή το περίφημο προσπέρασμά του στην Laguna Seca το 2008.

“Ο Stoner άρχισε να με μισεί γιατί έχασε. Μετά από αυτό πάντα μιλούσε για το παρελθόν, γι αυτόν τον Αγώνα, γιατί δεν ήταν αρκετά άνδρας ώστε να καταλάβει ότι εκείνη τη φορά έχασε!”, είχε πει ο Ιταλός.

Ο Casey απάντησε μέσω του twitter:

“Πιστεύω ότι ο Valentino αισθάνεται λίγο περισσότερο γενναίος,τώρα που δεν είμαι εκεί :)”.  

Μετά την ταραχή που ακολούθησε η Dainese προσπάθησε να κάνει τον ειρηνοποιό, με την εξής ανακοίνωση:

“Λαμβάνοντας υπόψη την υπερβολική αντίδραση σε ένα άρθρο για την καριέρα του Valentino Rossi, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι οι λέξεις που γράφτηκαν στην τελευταία έκδοση του περιοδικού Dainese Legends, πάρθηκαν από μια παλιά συνέντευξη και κατά συνέπεια είναι εκτός του αυθεντικού κειμένου. Θα θέλαμε να απολογηθούμε για όλα τα πολεμικά σχόλια που ούτε ο Valentino, ούτε η Dainese ήθελαν ποτέ να υποκινήσουν”. 

 

Γνωρίζοντας βέβαια ότι ο Rossi έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με την Dainese, πρέπει να υποθέσουμε ότι ο ίδιος έδωσε την εντολή για τη σχετική ανακοίνωση. Επίσης – υπόθεση κάνουμε – μάλλον δεν έχει αλλάξει άποψη σε σχέση με αυτά που είχε πει τότε...

 

Επόμενο άρθρο »

AJO και KTM επίσημα μαζί το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Μπορεί το Πρωτάθλημα ο Pedrosa.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα