• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει το Παγκόσμιο Ρεκόρ ο Toseland!
Θα προσπαθήσει να σπάσει το όριο των 605χαω!
Νέα 06/12/2012 - 11:50

Ο πρώην αναβάτης των SBK– και δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής – James Toseland, θα προσπαθήσει να σπάσει το επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας, το 2014! Το τωρινό ρεκόρ, 605,697χαω, το κατέχει ο RockyRocketmanRobinson, ενώ ο Toseland – ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί εξαιτίας ενός τραυματισμού στο καρπό του – θα προσπαθήσει να το καταρρίψει το Σεπτέμβριο 2014.

 

Ο Βρετανός οδηγός συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Derby, ενώ την εξέλιξη του οχήματος έχει αναλάβει ο Alex Macfadzean, ο πρώτος Βρετανός που ξεπέρασε το όριο των 321χαω! «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες για τη δυσκολία του εγχειρήματος. Οδηγώ μοτοσυκλέτες στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου, αλλά τώρα θα χρειαστεί μια εντελώς διαφορετική τεχνική για να πιλοτάρω το όχημα», δήλωσε ο Toseland, μιλώντας σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου του Derby.

 

«Η όλη ομάδα που συμμετέχει στην προσπάθεια είναι καταπληκτική και πραγματικά γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους, έτσι γνωρίζω ότι είμαι σε καλά χέρια όσον αφορά στην εξέλιξη. Το συζητούσαμε για αρκετό καιρό, αλλά όταν κάθισα πίσω από το cockpit – στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου – τότε μόνο μου φάνηκε αληθινό! Αν τα καταφέρουμε, θα είναι ένα τρομερό προσωπικό επίτευγμα κι ένα μεγάλο βραβείο για την Αγγλία!».

 

Ο Βρετανός θα έχει άπλετο χρόνο για να προετοιμαστεί για το μεγάλο αυτό εγχείρημα, με τον ίδιο να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι θέλει να γίνει ο πρώτος που θα ξεπεράσει τα 400 μίλια την ώρα, δηλαδή 644 χιλιόμετρα ανά ώρα! «Θεωρητικά, η μοτοσυκλέτα μπορεί να φτάσει τα 550 μαω (885χαω)!!!» Καθόλου άσχημα για έναν αναβάτη που έχει αποσυρθεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Pirro: Δοκιμαστής τώρα…

« Προηγούμενο άρθρο

Διαγωνισμός για τους fan του Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα