• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Andrea Dovizioso και Sidi Sport
Ο Dovi με μπότες Sidi Vortice, στη νέα του περιπέτεια με την Ducati
Νέα 26/11/2012 - 15:46

Η Sidi Sport συνεχίζει να στηρίζει τον Andrea Dovizioso στην περιπέτειά του στο MotoGP, ανανεώνοντας το μεταξύ τους συμβόλαιο για μια ακόμη χρονιά. Όπως πάντα, ο Dovi θα συνεχίζει να φορά τις νούμερο ένα μπότες, Sidi Vortice!

 

Το 2012 ήταν μια σημαντική χρονιά για τον Dovi, ο οποίος αγωνιζόταν με την Yamaha Tech 3, δίπλα στον Crutchlow, ακόμα έναν Πρωταθλητή της Sidi. Ο Dovi κατάφερε να βρεθεί 6 φορές στο τρίτο σκαλί του βάθρου και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 4η θέση με 218 βαθμούς. Το 2013 ο Andrea Dovizioso ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, συνεργαζόμενος με την εργοστασιακή Ducati, δίπλα στον Αμερικανό Nicky Hayden!

 

«Το 2012 μου χάρισε μεγάλες χαρές», εξήγησε ο Andrea κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο της Sidi στην EICMA 2012, όπου και δεκάδες θαυμαστές του τον πολιόρκησαν για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφό του. «Τώρα με την Ducati, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Μετά τη Βαλένθια μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με τη σχέση μου με τους μηχανικούς, αλλά και με τη μοτοσυκλέτα τόσο στο βρεγμένο όσο και στο στεγνό. Μια νέα μοτοσυκλέτα πάντα αποτελεί μεγάλη αλλαγή και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Βέβαια, πάνω στη μοτοσυκλέτα μπορώ πάντα να βασίζομαι στις μπότες της Sidi. Οι μπότες είναι ένα ουσιώδες εξάρτημα και αντιπροσωπεύουν το σημείο όπου ο αναβάτης γίνεται ένα με τη μοτοσυκλέτα του! Οι μπότες μου σημαίνουν πολλά για εμένα. Όχι μόνο κατασκευάστηκαν ειδικά για να ταιριάζουν σ’ εμένα, αλλά έχουν και τα αρχικά μου πάνω και διαθέτουν ειδικά γραφικά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Sidi για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια κι εγώ να τους το ανταποδώσω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στην πίστα και σημειώνοντας αποτελέσματα, τα οποία ελπίζω ότι θα είναι ολοένα καλύτερα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Όχι και το καλύτερο τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο καιρός δεν είναι φίλος μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα