• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rally Monza: O Rossi 1ος και την 2η μέρα
Κέρδισε 3 από τις 5 Ειδικές της ημέρας
Νέα 24/11/2012 - 23:11

Το Rally Monza συνεχίστηκε σήμερα με τις 5 Eιδικές, ενώ ολοκληρώνεται αύριο με 2 ακόμη Eιδικές. 

Ο Valentino Rossi που οδηγεί ένα Ford Fiesta WRC, κέρδισε σήμερα τις 3 από τις 5 Ειδικές Διαδρομές και ήταν 2ος και 3ος στις άλλες δύο.

O “Dindo” Capello κέρδισε τις 2 άλλες Ειδικές, με την Citroen DS3 WRC. Στο τέλος της 2ης ημέρας η διαφορά τους είναι 3.2 δευτερόλεπτα, μια διαφορά που δύσκολα μπορεί να καλύψει ο Ιταλός Πρωταθλητής Rally, παρά την τεράσατια εμπειρία του.

Όμως από την άλλη μεριά ΔΕΝ είναι μια διαφορά ασφαλείας και το Πρωταθλητής του MotoGP πρέπει να μην κάνει κανένα λάθος αύριο στις δύο τελευταίες Ειδικές.

 

Τρίτος στη κατάταξη με Citroen C4 WRC πέρασε ο Longhi, αλλά με διαφορά 35.1 δευτερόλεπτα από τον Rossi δεν μπορεί να κτυπήσει τη νίκη με τίποτε.

Ο Andrea Dovizioso με μια Citroen DS3 WRC είναι η μία μεγάλη έκπληξη της ημέρας, με πολύ καλή εμφάνιση που τον φέρνει στην 4η θέση.

Με ίδιο αυτοκίνητο ο Jorge Lorenzo επίσης τα πήγε θαυμάσια, αλλά έκανε ένα λάθος σε μια Ειδική που του κόστισε 50'' δευτερόλεπτα και έτσι παρά το ότι ανέβηκε μέχρι την 3η θέση σε μια Ειδική, έχει την 11η θέση της κατάταξης.

Από την ομάδα VR46 με Ford Fiesta WRC, o Brivio είναι στην 9η θέση, μία θέση μπροστά από τον Uccio! Ο Claudio Corti (της Moto2, που έτρεξε με την Avinthia στον τελευταίο αγώνα του MotoGP), με Peugeot 207 και ο Simone Corsi με ίδιο αυτοκίνητο και ομάδα, εγκατέλειψαν.

Επίσης με 207 ο Loris Capirossi βρίσκεται στην 31η θέση γενικής και 6η της κατηγορίας.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ο Michael Laverty στην PBM;

« Προηγούμενο άρθρο

MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα