• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Η Honda είναι δίκαιη!
Είμαστε σωστοί με τους αντιπάλους μας, σε αντίθεση με τη Ferrari
Νέα 23/11/2012 - 14:23

Ο Shuhei Nakamoto, Αντιπρόεδρος του HRC και πρώην μέλος του Γιαπωνέζου κολοσσού στο F1 project, ισχυρίζεται ότι η Honda είναι πάντα δίκαιη με τους αντιπάλους της, σε αντίθεση με τη Ferrari στη F1! Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, δίπλα στον Πρόεδρο του HRC, Tetsuo Suzuki, τόνισε την προσπάθεια που η Honda καταβάλλει για να βοηθήσει το άθλημα, ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες (Moto2 και Moto3)

 

«Προσωπικά μ’ αρέσει τόσο το MotoGP, όσο και η Formula 1. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω στο HRC, διότι η εταιρεία μας στηρίζει τις μικρές κατηγορίες και προσφέρει διαρκώς στο μέλλον των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών», σχολίασε ο Nakamoto και συνέχισε: «Η δημιουργία της Moto3 και οι κινητήρες που παρέχουμε στη Moto2, αποτελούν παραδείγματα του τι μπορούμε να κάνουμε. Στη F1, η Ferrari είναι απόλυτος κυρίαρχος. Για να είμαι ειλικρινής, δυσκολευτήκαμε αρκετά εκείνη την περίοδο. Στο MotoGP η Honda είναι σε ανάλογη θέση, αλλά θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με τους αντιπάλους μας. Αν χρησιμοποιούσαμε τη δύναμή μας, οι αγώνες στο MotoGP θα έχαναν τη λάμψη τους»

 

Στη συνέχεια ο Nakamoto ερωτήθηκε: «Η Honda λοιπόν δεν συμπεριφέρεται όπως η Ferrari, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μεροληπτικό περιβάλλον στους αγώνες;» Με τον αντιπρόεδρο του HRC να απαντά: «Σωστά. Ωστόσο πολλοί θεωρούν ότι η Honda κάνει ό,τι θέλει! Για να πούμε την αλήθεια, μας το λένε αυτό συχνά! Δείτε: η Honda προσφέρει τους κινητήρες στη Moto2 αφιλοκερδώς. Έστησε τη Moto3 για να ελέγξει το υψηλό κόστος της GP125 και στο MotoGP προσπαθούμε να έχουμε δίκαιους κανονισμούς».

 

Πάντως, η “είδηση” ήρθε από τον Tetsuo Suzuki, τον Πρόεδρο του HRC, ο οποίος όταν ερωτήθηκε ποιος είναι ο αγαπημένος του οδηγός στο MotoGP, απάντησε με ειλικρίνεια: «Για μένα ξεχωρίζουν ο Valentino Rossi και ο Daijiro Kato. Πρέπει να πω ότι η αγωνιστική τους συμπεριφορά είναι υποδειγματική. Οι περισσότεροι αναβάτες λένε: “δεν μπορώ να οδηγήσω γρήγορα εξαιτίας αυτού ή του άλλου” Ωστόσο τόσο ο Valentino, όσο και ο Kato, λένε: “Επιλύστε αυτό το θέμα και θα κάνω εγώ τα υπόλοιπα!”

 

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της Gas Gas Dakar 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Minibikers και το GP της Βαλένθια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα