• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το αντίο του Stoner!
Τα τελευταία του λόγια στο blog της Repsol
Νέα 14/11/2012 - 16:12

Ο Casey Stoner, δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP, βρέθηκε για τελευταία φορά σε πίστα, χτες, στο πρώτο τεστ της νέας αγωνιστικής χρονιάς για να αποχαιρετήσει τα paddock που ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αυστραλός αντάλλαξε κράνη με τον Jorge Lorenzo, τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, με τον τελευταίο να γράφει στη σελίδα του στο Facebook: «Όπως γνωρίζετε, ένας μεγάλος αποσύρεται: ο Casey Stoner. Στην παραπάνω φωτογραφία ανταλλάξαμε κράνη για να θυμόμαστε τις μάχες μας μέσα στις πίστες. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο Casey

 

Ο Αυστραλός βρήκε χρόνο και έγραψε ένα σύντομο αποχαιρετιστήριο στους οπαδούς του, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, όσο για τους πιο ένθερμους, μπορούν πάντα να τον ακολουθούν στο twitter!

 

Γεια σε όλους! Μαζέψαμε τα πράγματά μας και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για Ελβετία το απόγευμα…. Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά οπωσδήποτε κάτι νιώθω τώρα… Η ομάδα μου ήταν η δεύτερη οικογένειά μου και η πίστα το δεύτερο σπίτι μου, έτσι θα είναι περίεργο που δεν θα είμαι εδώ γύρω στο μέλλον.

 

Στον αγώνα ήλπιζα για κάτι καλύτερο, αλλά μάλλον χρησιμοποιήσαμε όλοι μας την τύχη με τον καιρό στο Phillip Island. Είμαι χαρούμενος που φεύγω με βάθρο στον τελευταίο μου αγώνα… Εδώ ήταν και μερικοί φίλοι από την Αυστραλία, το παρόν έδωσε και ο Davies με την κοπέλα του, και ήταν ωραία που πέρασα μερικές στιγμές μαζί τους. Είμαι ανακουφισμένος που τελείωσε η σεζόν και τη γλύτωσα με τον αστράγαλό μου, χωρίς επιπλέον επιπλοκές. Είμαι απογοητευμένος που δεν ήμουν στη μάχη για το Πρωτάθλημα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα… απλά λυπάμαι που συνέβη σ’ εμένα την τελευταία μου χρονιά!

 

Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο blog της Repsol και σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τα tweetsσας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τους ανθρώπους και τους χορηγούς που με βοήθησαν στην καριέρα μου. Σίγουρα θα επισκεφτώ έναν-δυο αγώνες του χρόνου… ίσως έρθω σε κάποιον αγώνα με βροχή για να βλέπω τους αναβάτες να παίρνουν θέση στο grid, ενώ εγώ θα ζεσταίνομαι με μια κούπα καφέ στο γκαράζ….!

 

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Casey

 

Επόμενο άρθρο »

Τα Μηχανάκια!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2η ημέρα: Μεικτές συνθήκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα