• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λάθος στρατηγική για Dovizioso
Ικανοποιημένος ωστόσο με την 6η θέση
Νέα 12/11/2012 - 16:22

Ο Dovizioso δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την 6η του θέση, στο χτεσινό αγώνα, αφού κατάφερε να βρει ρυθμό και να κερδίσει έδαφος, παρά το γεγονός ότι μπήκε στα pits για να αλλάξει ελαστικά. Στον τελευταίο του αγώνα με την Yamaha Tech 3, ο Dovi επέλεξε τα ελαστικά βροχής για τον αγώνα και παρά το ότι ήταν εξαιρετικός στο ξεκίνημα, η πίστα που σταδιακά στέγνωνε τον ανάγκασε να κάνει στάση στα pits.

 

Παρά τον χρόνο που έχασε, ο Ιταλός κατάφερε να ανέβει θέσεις και στον τελευταίο γύρο να φτάσει τον Abraham και να του πάρει την 6η θέση. Ο Dovizioso ολοκλήρωσε τη χρονιά στη δορυφορική Yamaha καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη βαθμολογία, 40 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τον 5ο Bautista! «Είναι κρίμα που τερμάτισα μόνο 6ος στον τελευταίο μου αγώνα με την Tech 3», ξεκίνησε να λέει «Λυπάμαι γιατί επέλεξα τη χειρότερη δυνατή στρατηγική με τα ελαστικά και είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό. Συνήθως είμαι καλός στο να ερμηνεύω σωστά τις συνθήκες, αλλά αυτή τη φορά επέλεξα τα ελαστικά βροχής και ήταν ολοφάνερα η λάθος επιλογή»

 

«Το άλλο λάθος μου ήταν ότι έμεινα πολύ ώρα έξω, προτού μπω και αλλάξω τα ελαστικά. Δεν είχα σημείο αναφοράς, διότι ήμουν μπροστά και μόλις είδα τον Jorge συνειδητοποίησα ότι ήταν πια αργά… Παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλα κάτω και βρήκα καλό ρυθμό και τερμάτισα έκτος, που είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν μια φανταστική σεζόν με την Yamaha Tech 3 και ευχαριστήθηκα αυτή την εμπειρία. Η ομάδα είναι απίστευτα επαγγελματική και ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα μαζί τους. Μαζί είχαμε πολλές επιτυχίες φέτος»

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: το comeback του Πρωταθλητή

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα