• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Χωρίς πίεση!
Ψάχνει όμως την 7η του φετινή νίκη
Νέα 06/11/2012 - 10:02

Ο Lorenzo οδεύει προς τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς χωρίς άγχος, έχοντας εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή από τον προηγούμενο γύρο στο Phillip Island. Παράλληλα, ο άσος της Yamaha θα αγωνιστεί στην Βαλένθια για πρώτη φορά μετά το 2010 – έχοντας χάσει πέρυσι τον αγώνα εξαιτίας τραυματισμού – και είναι φυσικό να θέλει να κλείσει την χρονιά με μια δυνατή εμφάνιση μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Ο Jorge θα ψάξει την 7η φετινή του νίκη, μια παραπάνω δηλαδή από τον μεγάλο του αντίπαλο, Dani Pedrosa. «Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και είναι καταπληκτικό το συναίσθημα να έρχομαι μπροστά στους συμπατριώτες μου ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής!», υπογράμμισε ο Lorenzo. «Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά και όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ, έτσι αυτό το Σ/Κ θα το διασκεδάσουμε χωρίς πίεση. Φυσικά όμως θα τα δώσω όλα για την νίκη, μιας και θα ήταν τέλειο να ολοκληρώσουμε την χρονιά ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.»

 

Από την πλευρά του, ο Meregalli τόνισε τα ανάμεικτα συναισθήματα της Yamaha τόσο για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κέρδισε ο Lorenzo, όσο και για το γεγονός ότι μαζί τους δεν θα έχουν τον τραυματία Ben Spies, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Pramac Ducati. «Ερχόμαστε στον τελευταίο αγώνα με ανάμεικτα συναισθήματα… ευτυχισμένοι γιατί είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, αλλά από την άλλη είναι πολύ κρίμα που δεν θα έχουμε κοντά μας τον Spies, σε αυτήν που θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση με την Yamaha. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλωσορίζουμε τον Nakasuga γι’ αυτόν τον γύρο…», σχολίασε ο Massimo.

 

Επόμενο άρθρο »

Nakasuga: Μεγάλη τιμή!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω να βγω με τον Kimi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα