• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo στο Race of Champions
Θα αγωνιστεί κόντρα στους Schumacher και Vettel!
Νέα 31/10/2012 - 15:07

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2012, Jorge Lorenzo, θα αγωνιστεί ενάντια στους αστέρες της F1, Michael Schumacher και Sebastian Vettel, στο τέλος της χρονιάς, στο “Race Of Champions”. Το γεγονός αυτό φέρνει κοντά τους μεγαλύτερους οδηγούς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – από το MotoGP, Formula 1, WRC, Touring Cars, Le Mans, Indycar, και X-Games – για μια μοναδική μάχη σε πανομοιότυπα αυτοκίνητα!

 

Ο Jorge θα αγωνιστεί ενάντια στους Schumacher και Vettel (Πρωταθλητές στην F1), στον 13 φορές νικητή της F1, David Coulthard και στον θρύλο των 500GP, Mick Doohan. Παράλληλα ο Ισπανός άσος θα κάνει και μερικούς γύρους επίδειξης σε μια Yamaha. «Το 2012 ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να κλείσει, παρά να αναμετρηθώ με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου στο Race Of Champions», σχολίασε ο Jorge.

 

«Θα είναι πολύ ωραία να συμμετάσχω σε έναν τέτοιο φανταστικό αγώνα, μαζί με μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να τους αντιμετωπίσω στο στοιχείο τους και θα βάλω τα δυνατά μου για να πάρω όσα πιο πολλά μπορώ από τους έξτρα δυο τροχούς! Με τον Doohan παρόντα, θα θέλουμε και οι δυο μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στους 4 τροχούς. Ελπίζω το κοινό να το διασκεδάσει και να χαρεί μαζί με όλους εμάς!»

 

Το παραπάνω γεγονός θα λάβει χώρα στη Μπανγκόγκ από 14 ως 16 Δεκεμβρίου!

 

Επόμενο άρθρο »

Triumph Pierrakos: Γιορτή για τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Είστε οπαδός του Nicky Hayden;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα