• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Οι αριθμοί
Τα στατιστικά στοιχεία του 17ου Γύρου
Νέα 25/10/2012 - 14:34

Καθώς λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του προτελευταίου γύρου στο Πρωτάθλημα, συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω!

 

 

148 – Ο Scott Redding έχει ήδη 148 βαθμούς στο Πρωτάθλημα της Moto2, που είναι οι περισσότεροι που έχει συγκεντρώσει ποτέ Βρετανός αναβάτης, στην μεσαία κατηγορία, σε μια σεζόν!

 

27 – Ο Crutchlow γίνεται 27 χρονών την ημέρα μετά τον αγώνα στο Phillip Island

 

24 – Φέτος θα διεξαχθεί το 24οGP στην Αυστραλία, που διεξάγεται ανελλιπώς από το 1989. Τα πρώτα δυο έγιναν στο Phillip Island, για να ακολουθήσει το Eastern Creek για έξι χρόνια. Το 1997 επιστρέψαμε στο Phillip Island, όπου τα GP διεξάγονται μέχρι σήμερα

 

22 – Χτες ο Petrucci γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του.

 

        Παράλληλα, οι Lorenzo και Pedrosa έχουν τερματίσει στην πρώτη και δεύτερη θέση – στο MotoGP – σε 22 περιπτώσεις. Στις 12 νικητής ήταν ο Pedrosa, με τον Jorge να μετρά δέκα συνολικά.

 

21 – Με την νίκη του στην Μαλαισία, ο Pedrosa έχει βρεθεί συνολικά 21 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της μεγάλης κατηγορίας. Έτσι, στην σχετική λίστα έχει ανέβει στην 13η θέση, ενώ με μία νίκη ακόμα, θα πιάσει τους Geoff Duke, Kenny Roberts και John Surtees σε νίκες στο MotoGP!

 

16 – Η Honda είναι μπροστά στο Πρωτάθλημα των κατασκευαστών με 16 βαθμούς και θα πάρει το Πρωτάθλημα στην Αυστραλία αν η διαφορά πάει στους 25 βαθμούς!

 

15 – Ο Lorenzo, με την δεύτερη θέση που πήρε στην Μαλαισία, έχει καταφέρει να βρεθεί στις δυο πρώτες θέσεις για 15η φορά φέτος. Έτσι, έχει καταφέρει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Rossi και αν τερματίσει πρώτος ή δεύτερος στην Αυστραλία ή στην Ισπανία, θα μείνει μόνος πρώτος στην σχετική λίστα!

 

13 – Ο Cortese κέρδισε το 13ο του βάθρο με την νίκη του στην Μαλαισία. Ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αν καταφέρει να πάρει ακόμα ένα βάθρο στην Αυστραλία, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ βάθρων που κατέχει ο Bautista από το 2006 και το οποίο ισοφάρισε ο Terol το 2010.

 

4 – Η Ducati και η Honda έχουν από 4 νίκες στο Phillip Island, με την Yamaha να έχει δυο με την τελευταία να λαμβάνει χώρα το 2005.

 

1 – Η νίκη του Pedrosa δεν ήταν μόνο η πρώτη του στο βρεγμένο, αλλά και η πρώτη φορά που Ισπανός ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην πίστα της Μαλαισίας!

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Τιμήθηκε ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος η χρονιά για τον Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA