• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Να βελτιώσουμε το νέο πλαίσιο
Guareschi: Πιο ανταγωνιστικοί στο βρεγμένο
Νέα 24/10/2012 - 15:50

Ο Hayden είναι έτοιμος να τα πάει καλύτερα στο βρεγμένο - σε σχέση με το προηγούμενο Σ/Κ - καθώς οι προβλέψεις αυτό το Σ/Κ μιλάνε για βροχές στη Αυστραλία, με τις δυνατότητες της Desmosedici του να είναι αποδεδειγμένες υπό τέτοιες συνθήκες. Ο Nicky, ο οποίος έχει δυο pole positions, τρία βάθρα και το ρεκόρ γύρου στην Αυστραλία (2008), δήλωσε: «Μου αρέσει το νέο πλαίσιο από τότε που το χρησιμοποιώ, αλλά τώρα είναι η ώρα να βρούμε έναν τρόπο να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο»

 

«Πρέπει επίσης να βρούμε πως θα ανακτήσουμε το πλεονέκτημά μας στην βροχή και κρίνοντας από τις προγνώσεις, ίσως θα μας δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό στην Αυστραλία. Το Phillip Island είναι πάντα ένα ωραίο GP, ένα από τα καλύτερα. Η πίστα είναι γρήγορη και είχα πετύχει μερικά καλά αποτελέσματα εκεί, στο παρελθόν. Πραγματικά μ’ αρέσουν πολλά πράγματα σ’ αυτήν την πίστα: η ατμόσφαιρα, οι γρήγορες στροφές και το γεγονός ότι πάει σε αντίθετη φορά από το ρολόι…»

 

Την άποψη του Hayden ότι οι αντίπαλοι έχουν πλησιάσει την Desmosedici στο βρεγμένο, συμμερίζεται και ο Guareschi, ο οποίος κι αυτός μένει στις προβλέψεις καιρού, με την βροχή και το κρύο να είναι απρόβλεπτοι παράγοντες και ως εκ τούτου, τα πάντα να μπορούν να συμβούν στο Πρωτάθλημα!

 

«Έχουμε πάει καλά στο Phillip Island, κατά το παρελθόν», τόνισε ο Guareschi «Προερχόμαστε από ένα περίεργο Σ/Κ στην Sepang, με άσχημο καιρό, όπου – παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα – πετύχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι προβλέψεις μιλάνε για βροχή, ενώ πάντα όταν πηγαίνουμε εκεί, κάνει κρύο. Αν όντως βρέξει, θα ξεκινήσουμε με το set-up της Μαλαισίας – το οποίο δεν ήταν άσχημο – αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε διότι οι άλλοι έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικοί σε αυτές τις συνθήκες. Έχουμε μερικές ιδέες που θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν στο βρεγμένο και θα τις δοκιμάσουμε αν οι συνθήκες είναι παρόμοιες με αυτές την τελευταία φορά».

 

Επόμενο άρθρο »

Video: HRC Morocco Rally

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ιδιαίτερη πίστα το Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα