• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2013 Ducati 848 EVO Corse
Μια ειδική έκδοση που ενθουσιάζει!
Τεστ-Μοντέλα 23/10/2012 - 11:10

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα από την Ducati, στην έκθεση Intermot στην Κολονία της Γερμανίας. Παρά το γεγονός ότι η ιταλική εταιρεία έκανε την πρώτη της εμφάνιση εκεί, επέλεξε να κρατήσει τις μεγάλες αποκαλύψεις για την έκθεση που θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο στην Ιταλία και αρχικά αυτό μας απογοήτευσε, μέχρι που το μάτι μας έπεσε στην ειδική έκδοση της Ducati 848 EVO Corse

 

Ναι, μπορεί να μιλάμε για χρωματική αναβάθμιση και μόνο – από το περσινό λανσάρισμα του άσπρου-κόκκινου – αλλά αυτό το ματ μαύρο και γκρι χρώμα της Ducati (στα χρώματα της δοκιμαστικής της ομάδας!) με την κόκκινη πινελιά στο πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, πραγματικά ξεχωρίζει, όπως μπορείτε να απολαύσετε και στις παραπάνω φωτογραφίες μας.

 

Η μόνο αλλαγή, πέραν του χρώματος, αφορά στο νέο αλουμινένιο ντεπόζιτο, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο και πλέον χωρά 18 λίτρα καυσίμου, ενώ παράλληλα μειώθηκε το βάρος της (στεγνή) κατά 1 κιλό, στα 167 συνολικά. Η νέα αυτή έκδοση έρχεται με traction control (8 επιπέδων), πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση της Öhlins και δισκόφρενα των 330mm. Ο κινητήρας είναι ο ίδιος δικύλινδρος, 90 μοιρών Testastretta Evoluzione, που δίνει ζωή και στο στάνταρ μοντέλο και ο οποίος – σύμφωνα με την εταιρεία – αποδίδει 138hp στις 10.500σαλ. Και οι δυο εκδόσεις έχουν πλήρως ρυθμιζόμενα πιρούνια της Showa (43mm) και δαγκάνες από την Brembo, monoblock, με το στάνταρ μοντέλο όμως, να έχει δισκόφρενα των 320mm.

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha FJR1300A Preview

« Προηγούμενο άρθρο

2013 BMW R1200 GS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα