• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην αβεβαιότητα η Ducati
“Θα δούμε τι μας περιμένει στην Sepang”
Νέα 18/10/2012 - 12:23

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati έχει λόγους να είναι τόσο αισιόδοξη, όσο και συγκρατημένη, πριν τον GP της Μαλαισίας! Η πίστα της Sepang είναι η αγαπημένη του MotoGP για τις χειμερινές δοκιμές και μετά το πρώτο ελπιδοφόρο τεστ, η Ducati τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο τεστ του Φεβρουαρίου, με τον Rossi να μένει δέκατος στην κατάταξη.

 

Ωστόσο τότε, το νέο πλαίσιο ήταν στα αρχικά στάδια της εξέλιξής του και αυτό το Σ/Κ θα φανεί κατά πόσο η Ducati θα μπορέσει να μειώσει την διαφορά. Επίσης και η πίστα, τα χαρακτηριστικά της, θα βοηθήσουν την ιταλική ομάδα, με το δίδυμό της να μην έχει την καλύτερη πρόσφυση σε δυνατή επιτάχυνση, στην πίστα της Ιαπωνίας.

 

«Θα δούμε τι μας περιμένει στην Sepang, διότι δεν τα πήγαμε και πολύ καλά στα χειμερινά τεστ», σχολίασε ο Rossi «Ωστόσο έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε και τώρα, με το νέο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι, η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη. Ο αγώνας θα είναι σίγουρα δύσκολος, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, που θα αποτελέσουν σκληρή πρόκληση τόσο για τον οδηγό, όσο και για την μοτοσυκλέτα. Προφανώς όμως δεν είναι η πρώτη μας φορά και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο…».

 

Ο ομόσταυλός του, Nicky Hayden, αποκάλυψε ότι θα έχει “μερικά νέα εξαρτήματα” για να δοκιμάσει, με τον Αμερικανό να ελπίζει να μην αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με τον τραυματισμένο του καρπό. «Το Motegi είναι παρελθόν και ευελπιστούμε στην Μαλαισία να τα πάμε καλύτερα και να έχουμε ένα πιο καλό Σ/Κ.», υπογράμμισε ο Hayden «Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα από την Παρασκευή. Έχουμε μερικά νέα εξαρτήματα για να δοκιμάσουμε, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν, και ελπίζω ο καρπός μου να είναι πιο δυνατός μιας και έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τότε που τον τραυμάτισα…»

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πιέζουμε στο όριο…!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέοι κανονισμοί στα SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα