• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: “Κρατάμε τα θετικά…”
Άτυχος ο Βρετανός, έμεινε από βενζίνη
Νέα 16/10/2012 - 09:58

Ο Cal Crutchlow έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση στην ιαπωνική πίστα του Motegi, δίνοντας μια φοβερή μάχη για το βάθρο με τον Bautista, μπροστά σε 37.000 θεατές! Ο Βρετανός ήταν αποφασισμένος να πάρει το δεύτερό του βάθρο και εκεί που ετοιμαζόταν να κάνει την επίθεσή του, η μοτοσυκλέτα του έμεινε από βενζίνη καθώς έμπαινε στην 3η στροφή…

 

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά και είναι πολλά…», δήλωσε ο Βρετανός «Δεν είναι καλή η πίστα για μένα και δυσκολευόμουν την Παρασκευή, ωστόσο κατάφερα να πάρω θέση στην πρώτη σειρά και για όλον τον αγώνα πάλευα για το βάθρο. Βελτιωθήκαμε τρομερά από την Παρασκευή και είμαι υπερήφανος για την δουλειά των μηχανικών μου και την δική μου. Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι και απογοητευμένος, διότι είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να περάσω τον Alvaro στον τελευταίο γύρο. Δεν θα ήταν εύκολο, διότι οδηγούσε πολύ καλά και είχαμε μια πολύ διασκεδαστική μάχη και ήταν κρίμα που δεν κράτησε μέχρι τέλους…»

 

Στην συνέχεια δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι έχασε πολύτιμο έδαφος, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει την 5η θέση στο Πρωτάθλημα. «Θα ήταν καλό για την μάχη που δίνω να τερματίσω 5ος στο Πρωτάθλημα, αλλά έχασα πολλούς βαθμούς σήμερα. Γνωρίζαμε ότι η κατανάλωση καυσίμου είναι υψίστης σημασίας. Ήμουν πολύ γρήγορος και για σχεδόν όλον τον αγώνα, ήμουν μόνος μου χωρίς slipstreaming, έτσι χρησιμοποίησα περισσότερη βενζίνη… Παρ’ όλα αυτά, απέδειξα ότι μπορώ να αγωνιστώ με τους καλύτερους του κόσμου και τώρα ανυπομονώ για την Sepang. Είχαμε δυο καλά τεστ εκεί και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε. Στην Μαλαισία θα παλέψω και πάλι για τις πρώτες 3 θέσεις!»

 

Επόμενο άρθρο »

Japan: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκίμασε την 2013 RC213V o Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα