• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: “Περίμενα περισσότερα…”
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την 4η θέση
Νέα 15/10/2012 - 10:54

Ο Andrea Dovizioso κέρδισε μια καλή 4η θέση στον χτεσινό αγώνα, με τον Ιταλό να παλεύει σκληρά για να το καταφέρει, έχοντας βέβαια και μια μικρή “βοήθεια” από τον ομόσταυλό του… Ωστόσο ο Ιταλός δεν παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του, με τα προβλήματα στα φρένα να μην του επιτρέπουν να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. «Είναι δύσκολο να είμαι ικανοποιημένος με την 4η θέση και υπάρχουν κάποιοι λόγοι γι’ αυτό…», σχολίασε ο Ιταλός.

 

Στην συνέχεια ανέλυσε τα “περίεργα” – όπως τα αποκάλεσε – προβλήματα με τα φρένα… «Πρώτα απ’ όλα δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο θα έπρεπε. Ήταν ένα “περίεργο” Σ/Κ εξαιτίας των προβλημάτων μας με τα φρένα. Αυτή η πίστα είναι πολύ απαιτητική στα φρένα και δουλέψαμε πολύ για να βρούμε μια λύση. Παρ’ όλα αυτά, στην αρχή του αγώνα δεν δούλεψαν και δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο! Έτσι έπρεπε να αφήνω περιθώριο στις στροφές γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω όπως συνήθως κάνω…»

 

«Μετά από μερικούς γύρους η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται και μπορούσα να πιέσω περισσότερο, αλλά είχα ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο. Δεν οδήγησα τόσο ομαλά, όσο θα ήθελα κι έτσι δεν κατάφερα να προλάβω τον Alvaro και τον Cal. Κρίμα, διότι περίμενα περισσότερα από αυτό το Σ/Κ… υποθέτω όμως ότι η 4η θέση δεν είναι τόσο άσχημο αποτέλεσμα. Ανυπομονώ τώρα για την Sepang, εκεί όπου είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε για το βάθρο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Audi A1 Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Προβλήματα και 8η θέση για Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα