• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βλέπει πρόοδο ο Rossi αλλά…
“Η 9η δεν είναι και η καλύτερη δυνατή θέση”
Νέα 13/10/2012 - 13:58

Στις κατατακτήριες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδος), ο Valentino Rossi κατάφερε να παρουσιαστεί και πάλι βελτιωμένος, με τον ίδιο να εμφανίζεται ικανοποιημένος στους δημοσιογράφους. Ο Ιταλός σούπερ-σταρ τόνισε τα θετικά σημεία της σημερινής ημέρας, ωστόσο έψαχνε για κάτι καλύτερο από την 9η θέση… «Η συγκεκριμένη θέση δεν είναι και η καλύτερη, καθώς ήλπιζα να ξεκινήσω αύριο από την δεύτερη σειρά!»

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι δουλέψαμε σωστά. Βελτιωνόμασταν σε κάθε διαδικασία και σήμερα, επίσης, σημειώσαμε πρόοδο. Το 1.45.9 είναι καλός χρόνος, μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορο σε σχέση με πέρυσι, αν και δεν ήταν αρκετό να μας δώσει μια καλύτερη θέση. Όπως και να’ χει είχαμε σταθερά καλό ρυθμό και αυτό είναι θετικό! Θα δούμε αν αυτό θα αποδειχτεί αρκετό για αύριο και αν θα καταφέρουμε να ανέβουμε μερικές θέσεις…» Να θυμίσουμε από την πλευρά μας, ότι ο Vale – νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα – δήλωνε ότι κερδίζοντας μερικά δέκατα, μπορεί να πάρει μια θέση στο βάθρο!

 

Τέλος, ολοκλήρωσε τις επίσημες δηλώσεις του μιλώντας για τον σημαντικό παράγοντα επιλογής ελαστικού για τον αυριανό αγώνα, ένα θέμα που απασχολεί όλους τους αναβάτες στο grid «Πρέπει να αποφασίσουμε και ποιο ελαστικό θα χρησιμοποιήσουμε αύριο και για να γίνει αυτό, θα περιμένουμε να δούμε την αυριανή θερμοκρασία».

 

Επόμενο άρθρο »

Με καλό ρυθμό στην Ιαπωνία ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

7η θέση για Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα