• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP, επόμενη στάση: Motegi!
Λίγες ώρες πριν τον 15ο γύρο Πρωταθλήματος
Νέα 11/10/2012 - 10:55

Μετά την εύκολη νίκη του Pedrosa στην Ισπανία, στην πίστα της Aragon, τίποτα δεν έχει τελειώσει στην υπόθεση Τίτλος για φέτος, καθώς από σήμερα τα ξημερώματα ξεκινάμε τον μαραθώνιο των τριών αγώνων στην Ανατολή!

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, Lorenzo, μπορεί να έχει ένα προβάδισμα της τάξεως των 33 βαθμών, ωστόσο ο μεγάλος του αντίπαλος Dani Pedrosa βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τόσο την επιστροφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην δράση, όσο και το γεγονός ότι ο Jorge έχει στην διάθεσή του μόλις έναν κινητήρα μέχρι το τέλος. Ο Dani θα θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στην Ιαπωνία, όταν και επικράτησε του Lorenzo κατακτώντας την νίκη στο Motegi, ενώ ο τελευταίος παρόλο που θα έχει το μυαλό του στον Τίτλο, δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για την νίκη! Το ίδιο βέβαια περιμένουμε να κάνει και ο Stoner, η συμμετοχή του οποίου στους εναπομείναντες αγώνες θα δυσκολέψει το έργο των δυο διεκδικητών για την κατάκτηση νικών ή δεύτερων θέσεων.

 

Ο Spies ευελπιστεί ότι οι δυο προηγούμενες παρουσίες του στο Motegi αποτελούν παρελθόν και ότι θα συνεχίσει την καλή του παρουσία και στους τρεις αγώνες της Ανατολής. Δυνατοί θα είναι και οι Dovizioso Crutchlow, με τις μάχες τους απέναντι στην εργοστασιακή Yamaha να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό. Άλλος ένας αναβάτης που δηλώνει έτοιμος για μάχη, είναι ο Bautista του Gresini, ο οποίος στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του θα θέλει να ξεπεράσει τα προβλήματα με το set-up αλλά και την παρουσία των δορυφορικών Yamaha, που θα του δυσκολέψουν το έργο. Πολύ δυνατός συνολικά στην σεζόν φέτος και ο Bradl, ο οποίος αφήνει πίσω του το λάθος στην Aragon, που του κόστισε μια πτώση, και ετοιμάζεται για την καινούργια πρόκληση στην πίστα της Ιαπωνίας.

 

Το περασμένο Σ/Κ γρήγορα θα θέλουν να ξεχάσουν στην Ducati, ενώ κύριο μέλημα του Hayden είναι να βγάλει το Ιαπωνικό GP χωρίς επιδείνωση στον τραυματισμένο του χέρι, μετά την σφοδρή του πτώση στην Aragon. Ο Rossi, ο οποίος πέρυσι είχε πέσει στον πρώτο γύρο του αγώνα, δήλωσε έτοιμος να κάνει μια δυνατή εμφάνιση φέτος και γιατί όχι, να πάρει μια ακόμα θέση στο βάθρο με την Ducati! Ο δορυφορικός αναβάτης της Desmosedici, Abraham, θα προσπαθήσει να πλασαριστεί μέσα στην δεκάδα, ενώ ο έτερος δορυφορικός αναβάτης, Barbera, θα θέλει να ξεπεράσει αυτήν την φορά τις ART! Όσο για τις CRT; Και πάλι τα βλέμματα όλων θα στραφούν στους Espargaro και De Puniet, οι οποίοι μάχονται για τον άτυπο τίτλο της καλύτερης CRT!

 

Επόμενο άρθρο »

Η πρώτη φωτογραφία του Stoner στο Motegi!

« Προηγούμενο άρθρο

H APRILIA ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα