• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπομονή και χαμηλοί τόνοι από Pedrosa
"Συνεχίζουμε να κοιτάμε έναν-έναν τους αγώνες"
Νέα 10/10/2012 - 20:56

Αυτό το Σ/Κ, η ομάδα της Honda θα δώσει το παρόν στο GP της Ιαπωνίας με την κανονική της σύνθεση. Στο γκαράζ της ομάδας θα επιστρέψει ο Casey Stoner, o Παγκόσμιος Πρωταθλητής, για να ολοκληρώσει την καριέρα του στους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών, λαμβάνοντας μέρος στα τέσσερα τελευταία GP της φετινής χρονιάς.

 

Ο Dani, ο οποίος έχει κερδίσει 3 στους 4 τελευταίους αγώνες, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας τον πρωτοπόρο Lorenzo. Ο Ισπανός της Honda θα θέλει πάνω απ’ όλα να μειώσει την διαφορά του όσο το δυνατόν από τον Jorge, κοιτάζοντας παράλληλα να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στην ιδιαίτερα απαιτητική Ιαπωνική πίστα. «Πάντοτε ανυπομονώ για τον αγώνα στο Motegi», σχολίασε ο Dani

 

«Είναι το πιο σημαντικό Σ/Κ για την Honda και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ η πίστα. Έχουμε μπροστά μας την πιο απαιτητική σειρά αγώνων, αλλά θα συνεχίσουμε να κοιτάμε έναν-έναν τους αγώνες… Μ’ αρέσει το Motegi, είναι μια πίστα με δυνατά σημεία φρεναρίσματος και επιτάχυνσης. Πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ να μην σηκώνεται το μπροστινό (anti-wheelie), να ελέγχεις αποτελεσματικά το γκάζι, το φρενάρισμα και να βγαίνεις σωστά από τις στροφές. Κάναμε έναν καλό αγώνα εκεί πέρυσι και θα δουλέψουμε σκληρά με την ομάδα για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και φέτος!» Εμείς να σημειώσουμε ότι το Motegi ταιριάζει πολύ στον Dani, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί και στις τρεις κατηγορίες Πρωταθλήματος: το 2002 στα 125cc, το 2004 στα 250cc και το 2011 στο MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

H APRILIA ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK France: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα