• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του ο Stoner
Οι τελευταίες έξι εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμένα
Νέα 10/10/2012 - 19:01

Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο, o Casey Stoner επιστρέφει στην δράση αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Ιαπωνίας, στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του. Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχασε τους 3 προηγούμενους γύρους, με τον Rea να τον αντικαθιστά στα 2 από τα 3 GP, και τώρα ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι πάνω στην RC213V!

 

«Θα είναι τέλεια που θα ξαναδώ τους μηχανικούς μου και θα ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα μου στο Motegi», σχολίασε ο Stoner «Οι τελευταίες έξι εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμένα. Έπρεπε να κάθομαι και να ξεκουράζω τον αστράγαλό μου, να κάνω φυσιοθεραπείες και να γεμίζω τον χρόνο μου…. ευτυχώς είχα την Ally γι’ αυτό!!»

 

Ο Casey, ο οποίος έχει κερδίσει 4 αγώνες μέχρι στιγμής, είναι και μαθηματικά εκτός μάχης για τον φετινό Τίτλο, ο οποίος είναι υπόθεση δυο Ισπανών: του Lorenzo και του Pedrosa, με τον πρώτο να έχει μια σοβαρή διαφορά της τάξης των 33 βαθμών! «Παρακολουθούσα τους αγώνες από το σπίτι μου, ένιωσα άσχημα για τον Dani στο Misano αλλά αυτά μπορούν να συμβούν στους αγώνες, όπως έγινε και στον Jorge στο Assen», συνέχισε ο Αυστραλός

 

Ο Stoner είχε τερματίσει στην 3η θέση, πέρυσι στην Ιαπωνία, πίσω από τον Pedrosa και τον Lorenzo, αλλά είχε κερδίσει το 2010 με την Ducati! «Η πίστα του Motegi έχει πολλά δυνατά φρεναρίσματα και επιταχύνσεις… είναι απαιτητική στο σώμα και στην φυσική κατάσταση του αναβάτη. Η πρώτη διαδικασία της Παρασκευής θα είναι πολύ σημαντική για να δω πως θα είναι ο αστράγαλός μου και τον βαθμό κίνησης που θα έχω, ενώ παράλληλα θα δω και τι πίεση θα μπορώ να ασκήσω»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK France: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa πέρασε τον Hailwood!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα