• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμβιβάστηκε ο Lorenzo
Αρκέστηκε στην 2η θέση και τους 20 βαθμούς
Νέα 30/09/2012 - 18:30

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha τερμάτισε δεύτερος στον σημερινό αγώνα, που έληξε πριν λίγο, επιλέγοντας – δυστυχώς για όλους μας που παρακολουθήσαμε τον αγώνα – την ασφαλή οδό: δλδ την 2η θέση και τους 20 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Έχοντας ξεκινήσει από την pole position, ο Lorenzo έχασε το προβάδισμα από έναν αποφασισμένο Pedrosa στην 12η στροφή, με τον Ισπανό πάνω στην Μ1 να παραδίνει αμαχητί την θέση του… πάντως, στην προσπάθειά του να πιέσει, παραλίγο να γλιστρήσει εκτός πίστας και να έχανε την ευκαιρία να τερματίσει, έτσι στην συνέχεια αρκέστηκε στο να κρατήσει την θέση του και να χαρίσει την νίκη στον Dani. Εν τέλει, πέρασε την γραμμή τερματισμού 6,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

«Ήθελα να ακολουθήσω τον Dani…», παραδέχτηκε ο Jorge, στις επίσημες δηλώσεις του… «Στο αρχικό στάδιο του αγώνα ήθελα να πιέσω στο όριο για να μείνω κοντά του, καθώς και οι δυο μας είχαμε απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους. Η μοτοσυκλέτα του είχε πολύ καλό ρυθμό και δεν κατάφερα να τον προλάβω. Έτσι, τώρα μας μένει να σκεφτούμε το πώς θα βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα», ολοκλήρωσε ο Jorge.

 

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος, να σημειώσουμε ότι στους κατασκευαστές είναι η Honda που προηγείται της Yamaha με 6 βαθμούς διαφορά!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θετικό σημάδι…!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: O Pedrosa άνετα νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα