• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άκυρη η πρώτη νύχτα δοκιμών στο Κατάρ για την Fiat Yamaha
Έναν μόνο γύρο πρόλαβαν και ολοκλήρωσαν οι Rossi και Lorenzo, λόγω της αναπάντεχης βροχής της ερήμου…
Νέα 02/03/2009 - 18:05
Κανένας από τους δυο αναβάτες της Fiat Yamaha δεν προτίμησε να ρισκάρει και να γράψει γρήγορο γύρο την πρώτη νύχτα δοκιμών στο Κατάρ, αφού η βροχή της ερήμου τους αιφνιδίασε, ακριβώς την στιγμή που οι Rossi και Lorenzo μπήκαν στην πίστα. Η κρύα θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, καθώς η νύχτα απλωνόταν, σήμανε και το τέλος των δοκιμών, μια και η άσφαλτος ήταν αδύνατον να στεγνώσει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ο Valentino Rossi δήλωσε απογοητευμένος:
“Πέντε λεπτά βροχής, πραγματικά μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα σήμερα. Στην αρχή περιμέναμε και τελικά αποφασίσαμε να αποχωρίσουμε. Ελπίζω η αυριανή μέρα να είναι κανονική, γιατί ο περσινός αγώνας εδώ ήταν ο χειρότερος για μας και χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε φέτος και να συνεχίσουμε την βελτίωση του νέου μας πακέτου”.

Όσο για τον team mate του Jorge Lorenzo, από την πλευρά του πρόσθεσε:
“Βγήκα εκεί έξω και στον τρίτο γύρο άρχισε να βρέχει… δεν μπορούσα να το πιστέψω! Φαίνεται περίεργο να βρέχει στην έρημο και ήταν πραγματικός εφιάλτης για την ομάδα, γιατί χάσαμε ολόκληρη μέρα. Ελπίζω να είναι καλύτερα αύριο, γιατί πραγματικά θέλω να δοκιμάσω τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα και επίσης πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να προσαρμοστώ στα λάστιχα της Bridgestone”.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Qatar-2η μέρα: Tαχύτερος ο Stoner, τραυματίας ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Προσοχή έρχεται ...Ηayate (τυφώνας)!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα