• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Είναι μια απίστευτη χρονιά…
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κι άλλα προβλήματα
Νέα 11/09/2012 - 16:16

Μετά από αρκετά προβλήματα σε όλο το διάστημα της φετινής χρονιάς, ο Spies ελπίζει αυτό το Σ/Κ, ο 13ος γύρος να αποδειχτεί και τυχερός για τον ίδιο και την ομάδα του. Ο αναβάτης της Yamaha, ο οποίος σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες έχει κλείσει στην “Junior Team” της Ducati, δεν έχει καταφέρει καν να τερματίσει στους τρεις τελευταίους γύρους, ενώ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

 

Λίγοι είναι εκείνοι που θα πίστευαν στην αρχή της χρονιάς ότι ο Spies δεν θα είχε ούτε ένα βάθρο στους πρώτους 12 αγώνες, με τον Τεξανό να σταυρώνει τα δάχτυλά του για να μην πάει κάτι άσχημα και αυτό το Σ/Κ, καθώς στοχεύει να ξεπεράσει την καλύτερη φετινή του θέση (4ος) στην πίστα του Misano.

 

«Το Misano είναι μια πίστα στην οποία μου αρέσει πολύ να οδηγώ», παραδέχτηκε ο Ben, ο οποίος έχει τερματίσει 6ος τις δυο προηγούμενες χρονιές εκεί. «Πιστεύω ότι αν κάναμε μερικούς ακόμα γύρους πέρυσι, τότε θα περνούσα τόσο τον Andrea (Dovizioso) όσο και τον Marco (Simoncelli)… Η φετινή χρονιά είναι απίστευτη, αλλά θα δώσουμε το 100% - όπως πάντα - και ας σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας να μην πάει κάτι στραβά και τώρα, ώστε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες…»

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Να μειώσουμε κι άλλο την διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

Μπορεί ο Lorenzo να σταματήσει τον Pedrosa;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα