• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha και Honda στην Aragon
Αύριο και μεθαύριο το επόμενο τεστ
Νέα 03/09/2012 - 16:30

Το διάλειμμα ανάμεσα στον γύρο του Brno και στο GP του Misano, μπορεί να είναι χρονικά ίδιο με το καλοκαιρινό διάλειμμα (2 εβδομάδες), ωστόσο υπάρχει μια διαφορά για τις ομάδες και αυτή είναι ότι τα τεστ έχουν την τιμητική τους! Θυμίζουμε ότι η Honda, η Yamaha και μερικές CRT έδωσαν το παρόν στο τεστ της Δευτέρας, μετά τον αγώνα στο Brno, ενώ η Ducati ολοκλήρωσε το διήμερο τεστ της, την περασμένη εβδομάδα στο Misano.

 

Τα τεστ συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα, με την Yamaha και την Honda να παραβρίσκονται στο διήμερο τεστ της Aragon, αύριο και μεθαύριο, ενώ η Ducati – και πάλι – να διαλέγει άλλο χώρο και συγκεκριμένα το Mugello. Στην Aragon θα γίνει το δεύτερο τεστ της χρονιάς, με το πρώτο να γίνεται στις αρχές Ιουνίου – αντικατέστησε το τεστ που δεν έγινε στο Estoril – χωρίς την ομάδα της Honda.

 

Στο τεστ του Brno ο Lorenzo δοκίμασε την πρωτότυπη Yamaha του 2013, χωρίς να βλέπει κάποιο ιδιαίτερο όφελος σε σχέση με την τωρινή του μοτοσυκλέτα. Στο επερχόμενο τεστ αναμένεται να έχει στην διάθεσή του μερικές ακόμα αναβαθμίσεις. Ο Pedrosa, ο οποίος έχει στην διάθεσή του τον νέο κινητήρα της Honda από τα τέλη Ιουλίου, θα δοκιμάσει – αν και όπως έχει παραδεχτεί είναι πολύ δύσκολο – να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα του chattering, ενώ ο Rea θα κάνει την δεύτερή του εμφάνιση με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda MotoGP! Ο 25χρονος αναβάτης των SBK ολοκλήρωσε 61 γύρους στο Brno και βρέθηκε 3,1 δευτ. πίσω από τον ταχύτερο όλων, Cal Crutchlow!

 

Ενώ η Honda και η Yamaha θα βρίσκονται στην Aragon, η Ducati – η οποία θα έχει στην διάθεση του Rossi και του Hayden (που αναμένεται να επιστρέψει) το καινούργιο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι – θα κάνει τις δικές της δοκιμές στο Mugello. Παράλληλα, τόσο ο Iannone (Moto2) όσο και ο Petrucci (CRT) θα βρίσκονται στις σέλες των GP12! Ο πρώτος – το όνομα του οποίου παίζει για την δορυφορική ομάδα της Ducati το 2013 – θα κάνει την δεύτερή του εμφάνιση με Ducati φέτος, ενώ φήμες θέλουν την ομάδα του δεύτερου να αλλάζει σε Suter-BMW για τον γύρο του Misano!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η Althea Racing απειλεί να φύγει!

« Προηγούμενο άρθρο

H Ioda Racing με BMW-Suter;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα