• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς έκτακτες συμμετοχές η Suzuki το 2013
Κατηγορηματικό όχι από τον Satoru Terada
Νέα 31/08/2012 - 14:16

Μετά την αποχώρησή της στο τέλος του 2011, η Suzuki στόχευε να επιστρέψει το 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτές οι ελπίδες αναπτερώθηκαν, όταν τον περασμένο Μάιο βγήκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες μιας ολοκαίνουργιας πρωτότυπης που δοκιμαζόταν στο Sugo. Φήμες μάλιστα, ήθελαν τον κατασκευαστή από το Hamamatsu να κάνει μερικές έκτακτες συμμετοχές το 2013, για να δοκιμάσει την ανταγωνιστικότητά της! Επιπροσθέτως, μόλις πρόσφατα ακούστηκε και το όνομα το Ben Spies, ως επιλογή για την Suzuki!

 

«Η προσφορά της Suzuki είναι στο τραπέζι, αλλά εγώ θέλω να αγωνιστώ και όλα εξαρτώνται από τον σχεδιασμό τους, αν θα κάνουν έκτακτες συμμετοχές και αν θα αγωνιστούν το 2014 για όλη την σεζόν…», δήλωνε πρόσφατα ο Τεξανός αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha.

 

Ο Satoru Terada, επικεφαλής του project MotoGP της Suzuki, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην Ιταλία ότι εργάζονται προς την κατεύθυνση επιστροφής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2014, ωστόσο απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότατα να δούμε από τον κατασκευαστή κάποιες έκτακτες συμμετοχές, προσθέτοντας: «Πρέπει να πω ότι δεν έχουμε τελική επιβεβαίωση, διότι η τελική απόφαση θα παρθεί από τους υψηλά ιστάμενους… Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από τα μεγάλα κεφάλια, οι άνθρωποι στο αγωνιστικό τμήμα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Βέβαια, μετά από ένα χρόνο, ακόμα και αυτοί, συνειδητοποίησαν ότι μπορούμε να επανέλθουμε…»

 

Ας ελπίσουμε ότι το 2014 τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην παγκόσμια οικονομία και θα έχει την δυνατότητα η Suzuki να επιστρέψει, έστω και με ομάδα ενός αναβάτη.

 

Επόμενο άρθρο »

Πήρε πτυχίο ο Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για την αλλαγή ο Edwards!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA