• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Από τους καλύτερους αγώνες!
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ισπανό!
Νέα 26/08/2012 - 19:37

Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Honda, Dani Pedrosa, πήρε μια φοβερή δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα και κατάφερε να μειώσει κι άλλο την διαφορά του από τον Lorenzo, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια! Ο Ισπανός οδηγός ξεκίνησε από την 3η σειρά του grid και κατάφερε να περάσει τον Crutchlow στην δεύτερη θέση, αρχίζοντας να κυνηγά τον Lorenzo για τους πρώτους 11 γύρους, σε έναν ρυθμό που κανείς άλλος δεν μπορούσε να ακολουθήσει!

 

Μόλις μερικά εκατοστά χώριζαν τους δυο τους, όταν – στον 12ο γύρο – ο Pedrosa έκανε την κίνησή του και πέρασε τον Lorenzo, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι τον τελευταίο γύρο! Στις τελευταίες στροφές είδαμε – και μας είχε λείψει είναι η αλήθεια – πολύ ωραίο θέαμα με τον Lorenzo να περνά τον Dani, αλλά τον τελευταίο να καταφέρνει με ωραία κίνηση να περνά πρώτος την γραμμή τερματισμού!

 

«Σήμερα ήταν ένας από τους καλύτερούς μου αγώνες στο MotoGP…!», παραδέχτηκε ο θριαμβευτής αναβάτης της Honda«… το να νικάς με διαφορά είναι πάντα ωραίο, αλλά το να έχεις μια τέτοια μάχη, όπως σήμερα με τον Jorge, είναι περισσότερο ικανοποιητικό! Ο τελευταίος γύρος ήταν δύσκολος, διότι ήξερα ότι ο Jorge είναι πολύ γρήγορος στα μισά της στροφής και μπορούσα να ακούσω την μοτοσυκλέτα στα δεξιά μου και ήξερα ότι το παραμικρό κενό θα του έδινε την ευκαιρία να περάσει. Μάλιστα, σ’ εκείνη την αριστερή στροφή άνοιξα για λίγο την “πόρτα”, πιο πολύ απ’ ότι συνήθως, και ξαφνικά ήταν εκεί… μπορούσα να δω την μοτοσυκλέτα του στο πρόσωπό μου!!»

 

«Με μόλις μισό γύρο ν’ απομένει, ήμουν λίγο πιο νευρικός απ’ ότι συνήθως, αλλά ήξερα ότι είχα κάποια δυνατά σημεία στο τέλος του γύρου. Στην τελευταία στροφή ήμουν δίπλα του κι όταν άφησα τα φρένα ήμασταν δίπλα-δίπλα και τότε κατάφερα να πάρω την γραμμή και να κερδίσω τον αγώνα! Ήταν καταπληκτικό και είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη, τόσο για την ομάδα μου αλλά και για τον πατέρα μου, διότι σήμερα είναι τα γενέθλιά του! Όσο για το Πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, διότι ο Lorenzo είναι πολύ δυνατός και σταθερός στις πρώτες δυο θέσεις. Το τεστ θα είναι σημαντικό για να μας προετοιμάσει για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3, Αγώνας: Folger με διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rea στο τεστ της Δευτέρας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα