• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2, KAT: Με ρεκόρ την pole o Espargaro!
Οι 4 πρώτοι με διαφορά κάτω των 4/10!
Νέα 25/08/2012 - 18:06

Φρενήρης ρυθμός από την αρχή των κατατακτηρίων για τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας, με τον Espargaro στο τέλος να κατακτά την 4η του pole φέτος, σταματώντας το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 2.01.953, όντας ο μόνος που κατάφερε να πέσει κάτω από το 2.02! Οι διαθέσεις του Ισπανού για αύριο είναι ξεκάθαρες, με τον φοβερό αυτό χρόνο να καταρρίπτει το απόλυτο ρεκόρ πίστας!

 

Ο Luthi, ο οποίος έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση αύριο, συμβιβάστηκε στο τέλος με την δεύτερη, αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον Redding, ο οποίος κλείδωσε κι αυτός με την σειρά του μια θέση στην πρώτη γραμμή! Για δεύτερη φορά φέτος, ο Marquez χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στην μπροστινή σειρά και οπωσδήποτε θα είναι απογοητευμένος με την εμφάνισή του. Ο Ισπανός προσπάθησε στο τέλος να πιέσει για κάτι καλύτερο, αλλά περιορίστηκε στην 4η θέση.

 

Δίπλα του, στην 5η θέση, θα βρεθεί ο Simone Corsi, αφήνοντας για ελάχιστα πίσω του, τον συμπατριώτη του Iannone. Ο τελευταίος κατάφερε γρήγορα να ξεπεράσει μια πτώση που είχε στην αρχή της διαδικασίας, όταν και σηκώθηκε η κόκκινη σημαία για να καθαριστεί η πίστα από υπολείμματα λαδιού. Πολύ καλή εμφάνιση στις κατατακτήριες για τον Nakagami και το αποτέλεσμα ήταν η 7η θέση. Ο Terol έμεινε στην 8η θέση, με τους Aegerter και Zarco να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα αναβατών.

 

Να σημειώσουμε ότι οι Cardus και Neukirchner δεν έλαβαν μέρος στις κατατακτήριες, λόγω τραυματισμών που είχαν υποστεί στις προηγούμενες διαδικασίες.

 

Αναλυτικά η τελική κατάταξη και οι χρόνοι των αναβατών, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Επέστρεψε το χαμόγελο στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: O Super Jorge στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα