• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει στην Tech 3 o Crutchlow!
Υπέγραψε για ακόμα 1 χρόνο ο Βρετανός!
Νέα 25/08/2012 - 13:27

Ο Ca lCrutchlow αποφάσισε να παραμείνει στην δορυφορική ομάδα της Yamaha, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενά του, όταν ο ίδιος κατακεραύνωνε τις οικονομική κατάσταση των δορυφορικών αναβατών και υπογράμμιζε έντονα το γεγονός ότι με δορυφορική μοτοσυκλέτα δεν μπορείς να κερδίζεις… «Δεν υπάρχει καμμία απόφαση να πάρω! Δεν θα μείνω εδώ για να παίρνω ψίχουλα, όταν άλλοι παίρνουν 40 φορές περισσότερα από εμένα! Είναι τόσο απλό!», δήλωνε πριν λίγο καιρό ο Βρετανός!

 

Αλλά και η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα καυστική, φωτογραφίζοντας μια ενδεχόμενη μετακόμισή του στα SBK! «Γιατί να μείνω και να αγχώνομαι και να τα δίνω όλα, όταν μπορώ να πάω αλλού και να παίρνω έναν καλό μισθό για να ζω αξιοπρεπώς και να διεκδικώ τον Τίτλο;» Πάντως, όλα τα παραπάνω αποτελούν πια παρελθόν, με την αίγλη του MotoGP να κερδίζει τον Crutchlow, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει – για τρίτη χρονιά – με την δορυφορική Yamaha Tech 3… Έτσι, ο Poncharal του χρόνου θα έχει μια αμιγώς Βρετανική ομάδα, καθώς θυμίζουμε ότι ήδη από πέρυσι (Σεπτέμβριος 2011) είχε αποφασιστεί η μετακίνηση του Bradley Smith στην μεγάλη κατηγορία, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2 χρόνια!

 

Παρακάτω διαβάστε τις επίσημες δηλώσεις του Βρετανού, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας:

«Είμαι κατενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην
Monster Yamaha Tech 3 για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο! Μαζί έχουμε πετύχει τεράστια πρόοδο και σημειώσαμε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα το 2013! Η Yamaha και η Monster με έχουν πιστέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι δυο τους το έκαναν σαφές πόσο πολύ με ήθελαν και για του χρόνου. Αυτό ήταν πολύ κολακευτικό για εμένα και πραγματικά εκτιμώ την στήριξή τους. Του χρόνου θα είναι η 5η μου χρονιά με την Yamaha και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου μαζί τους. Άλλωστε, μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η σχέση μου με την Tech 3! Όλο το επιτελείο, όπως και ο Poncharal, με υποστήριξαν απίστευτα από το 2011, όταν και πρωτοήρθα. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους, παλεύοντας για μια θέση στο βάθρο το 2013, πράγμα που ξέρω ότι μπορούμε να καταφέρουμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα ΚΑΤ2: Ducati και στο βρεγμένο!

« Προηγούμενο άρθρο

Extreme Track Day Μέγαρα, 2/9

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα