• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει τις δοκιμές του Κατάρ ο Gibernau
Αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους στον αριστερό του ώμο την ώρα που έκανε προπόνηση...
Νέα 20/02/2009 - 13:53
Οι έντονοι πόνοι που αισθάνεται στον αριστερό του ώμο δεν επιτρέπουν στον εγγονό του Francisco Xavier "Paco" Bulto -τον ιδρυτή της θρυλικής Bultaco- να πάρει μέρος στις νυχτερινές δοκιμές που θα γίνουν 1 με 3 Μαρτίου στην πίστα Losail του Κατάρ.

Ο πολύπειρος Gibernau που φέτος επιστρέφει στη δράση μετά την αποχώρησή του στα τέλη του 2006, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους στον αριστερό του ώμο την ώρα που έκανε προπόνηση. Και επειδή πρόκειται για ένα σημείο που τον έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ στο παρελθόν και στο οποίο έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις (σε ώμο και κλείδα), επισκέφθηκε αμέσως την πανεπιστημιακή κλινική Dexeus στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο γιατρός που τον εξέτασε διέγνωσε κάκωση (η ακριβής διάγνωση κάνει λόγο για ελαφράς μορφής ρήξη συνδέσμου) και του συνέστησε να ξεκουραστεί και να απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα για ένα συγκεκριμένο διάστημα ώστε να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος Ισπανός θα τρέξει φέτος με την Guinea Ecuatorial του συμπατριώτη του Angel Nieto οδηγώντας μια Ducati Desmosedici GP9.

Επόμενο άρθρο »

“Μπορούμε να διεκδικούμε βάθρο σε κάθε αγώνα…” Chris Vermeulen

« Προηγούμενο άρθρο

“ATHENS MOTO SHOW 2009” ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα