• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξέλιξη εν δράσει για την Honda BQR Moto2
Πάνω από 500km δοκιμών έγραψε η Honda Blusens BQR Moto2 στην πίστα της Valencia…
Νέα 20/02/2009 - 12:09
Η ισπανική ομάδα της Blusens BQR, μπήκε στην ενεργή πλέον περίοδο προσαρμογής και εξέλιξης, ξεκινώντας με αξιώσεις τις πρώτες επίσημες δοκιμές της στην πίστα της Valencia “Ricardo Tormo”. Η εν λόγω ομάδα που θα συμμετάσχει στην νεοσύστατη κατηγορία Moto2 του 2011, είχε πραγματοποιήσει πρόσφατες δοκιμές και στην πίστα “Castelloli Motor Park” στην Βαρκελώνη.

Αναβάτης της BQR είναι ο Dani Rivas, ο οποίος συμμετείχε στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας (CEV). Μετά από συνολικά 90γύρους στην πίστα, ο ταχύτερος γύρος που σημείωσε ο Ισπανός αναβάτης, ήταν στο εκπληκτικό 1:36.8, μόλις 1δέκατο ποιο αργός από τον ταχύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 250GP, Marco Simoncelli, που έγραψε με την εργοστασιακή του Gilera στις δοκιμές της προηγούμενης εβδομάδας στην ίδια πίστα της Valencia!

Όπως οίδιος ο Rivas δήλωσε μετά τις δοκιμές: “Είμαι ευχάριστα εντυπωσιασμένος από την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Πραγματικά είναι πολύ καλή στα φρένα και ταχύτατη στις στροφές, καθώς είναι 25 ολόκληρα κιλά ελαφρύτερη από μια Supersport 600, δίνοντας έτσι και την ανάλογη αίσθηση. Η απόδοση του τετράχρονου εν σειρά κινητήρα 600cc, είναι γραμμική σε όλο το φάσμα ισχύος και πιο επιθετική από ενός Supersport”.

Η μοτοσυκλέτα της Blusens BQR – της ομάδας που συμμετέχει στα 125GP με αναβάτη τον Βρετανό Scott Redding, θα συνεχίσει τις δοκιμές και την επόμενη εβδομάδα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να συμμετάσχει από φέτος στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Μπορεί η επίσημη είσοδος της κατηγορίας Moto2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (προς αντικατάσταση των 250cc), να έχει προγραμματιστεί γιατην σεζόν του 2011, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να δούμε τα νέα αυτά πρωτότυπα 600άρια να τρέχουν σε μια ξεχωριστή, δικιά τους κατηγορία και από την επόμενη χρονιά!

Επόμενο άρθρο »

“ATHENS MOTO SHOW 2009” ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: «Φέτος πρέπει να παλεύω για νίκες»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα