• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW S1000RR HP4
Έτοιμη μέχρι το τέλος της χρονιάς!
Νέα Αγοράς 23/07/2012 - 11:35

Η BMW Motorrad ετοιμάζει το νέο της «όπλο» για τα SBK, κάνοντας την High Performance 4 έκδοση της S1000RR ακόμα πιο ριζοσπαστική τόσο σε εξωτερική εμφάνιση, όσο και σε τεχνολογική! Η νέα αυτή έκδοση είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της, επιδεικνύοντας πληθώρα νέων εξαρτημάτων και τεχνολογικών βελτιώσεων, ώστε να γίνει ακόμα πιο γρήγορη στην πίστα!

 

Όταν παρουσιάστηκε το 2009 στο Portimao της Πορτογαλίας, πολύ γρήγορα η BMWS1000RR εδραιώθηκε ως μια από τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες στα Superbike, μειώνοντας σταδιακά την διαφορά από τις Γιαπωνέζικες 1000άρες χάρη στην παραδοσιακή ποιότητα και μηχανολογική ανωτερότητα του Γερμανικού οίκου. Φέτος μάλιστα, η BMW έχει ήδη 5 νίκες στο Πρωτάθλημα SBK, με τον Marco Melandri, ο οποίος είναι δεύτερος στην βαθμολογία, πίσω από τον Max Biaggi!

 

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η παρουσίαση της ειδικής αυτήν έκδοσης, θα γίνει το Σεπτέμβριο, με την HP4 να είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα γι’ αυτούς που θεωρούν την πίστα “δεύτερο σπίτι τους” Βέβαια, οι πωλήσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι το ίδιο καλές όπως στο παρελθόν, ωστόσο ίσως η άφιξη της 1199 Panigaleνα οδήγησε τους Βαυαρούς να δράσουν ανάλογα!

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιπποδύναμη θα μείνει στους 193 ίππους, όπως και το πλαίσιο θα είναι το ίδιο της φετινής αναβαθμισμένης έκδοσης του μοντέλου, με τις μικρές αλλά σημαντικές στο αποτέλεσμα βελτιώσεις. Από κει και πέρα η HP4 θα έχει:

* Νέα γραφικά στο φέρινγκ και νέο σχεδιασμό στα όργανα

* Μονόσελο, ενώ θα διατίθεται εξτρά η σέλα για το συνεπιβάτη!

* Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενς αναρτήσεις DDC (Dynamic Damping Control)

* Launch Control, σε 3 στάδια για γρήγορες εκκινήσεις

* Αναβαθμισμένο DTC traction control 7 σταδίων

* Εξάτμιση τιτανίου Akrapovic

* Ελαφριές ζάντες από κράματα αλουμινίου

* Θα είναι 9 κιλά ελαφρύτερη από την στάνταρ (199.2 κιλά γρεμάτη)!

* Εξτρά: κιτ ταξιδιού, HP Racing κιτ (ECU, "ανάποδες" ταχύτητες), Competition kit (carbon τμήματα, αγωνιστική σέλα, ειδικά φέρινγκ, κ.λπ.)

 

Μια S1000RR λοιπόν για αυτούς που η πίστα είναι το παν! 

 

Επόμενο άρθρο »

Ανίκητη η Sidi Sports με τους Πρωταθλητές της!

« Προηγούμενο άρθρο

Μέσω Lamborghini η εξαγορά της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα