• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με τις ευλογίες της Dorna o Melandri θα τρέξει φέτος στα MotoGP!
Με πρωτοβουλία της Dorna και προσωπικά του Carmelo Ezpeleta, δημιουργείται μια νέα ιδιωτική ομάδα...
Νέα 13/02/2009 - 16:24
Με πρωτοβουλία της Dorna και προσωπικά του Carmelo Ezpeleta, δημιουργείται μια νέα ιδιωτική ομάδα η οποία θα χρησιμοποιεί μοτοσικλέτα (ή μοτοσικλέτες εφόσον εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι) της Kawasaki!

Αυτή είναι η είδηση που βγήκε μετά την επικοινωνία που είχε το www.motograndprix.gr με στελέχη  της εταιρίας που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα των MotoGP.

Προς το παρόν έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή μιας μοτοσικλέτας την οποία θα οδηγεί ο Marco Melandri που αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο Ezpeleta.

Ο 26χρονος Ιταλός θα έχει στη διάθεσή του μια Kawasaki ZX-RR στην οποία όμως δεν θα υπάρχουν πουθενά τα logos της Kawasaki!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον team-manager και γενικότερα για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την νεοσύστατη ομάδα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Dorna συνεχίζουν τις προσπάθειες εξεύρεσης κι' άλλων χρημάτων ώστε το νέο team να μπορέσει να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή δεύτερης μοτοσικλέτας με οδηγό τον John Hopkins ο οποίος έτσι κι' αλλιώς θα πληρωθεί από την Kawasaki για το συμβόλαιο που είχε μαζί της (πράγμα που ισχύει φυσικά και για τον Melandri).

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test 250cc/125cc: Ο "SuperSic" και πάλι ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμη για αγώνα και η Moriwaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα