• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε απόγνωση ο Stoner
Κρίσιμες χαρακτηρίζει τις επόμενες δοκιμές που θα διεξαχθούν στο Κατάρ 1-3/3 ο Stoner για την κατάσταση του καρπού του...
Νέα 13/02/2009 - 08:12
Κρίσιμες χαρακτηρίζει τις επόμενες δοκιμές που θα διεξαχθούν στο Κατάρ υπό το φως προβολέων 1-3 Μαρτίου ο Casey Stoner για την κατάσταση του αριστερού του καρπού.

Στις πρόσφατες δοκιμές που διεξήχθησαν στην πίστα της Sepang ο Αυστραλός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και λόγω των αφόρητων πόνων που αισθανόταν δεν μπόρεσε να μείνει για περισσότερους από τέσσερις συνεχόμενους γύρους πάνω στην GP9.

Το ότι κατάφερε να σημειώσει εκπληκτικούς χρόνους περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο αγώνα.

Και αν τα πράγματα δε βελτιωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα τότε όπως λέει και ο ίδιος «…πρέπει να ανησυχούμε».

«Τρεις μήνες πέρασαν από τότε που έκανα την επέμβαση και ο καρπός μου έχει περιορισμένη κινητικότητα και πονάει πολύ άσχημα. Δεν μου αρέσει έτσι όπως πάνε τα πράγματα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στο ιταλικό περιοδικό Motosprint και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι μέχρι τις δοκιμές του Κατάρ, μετά θα δούμε. Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί σημαντικά, τότε θα πρέπει να ανησυχούμε. Απλά σκέφτομαι ότι μετά από τρεις μήνες θα έπρεπε η κατάσταση να είναι πολύ καλύτερη. Στο παρελθόν είχα κάνει εγχείρηση στον καρπό και μετά από δύο εβδομάδες ήμουν εντάξει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και γιατί πονάω τόσο πολύ από τη στιγμή που το κόκαλο έχει θεραπευτεί».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Valentino Rossi τριαντάρισε...

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test 250cc/125cc: Ο "SuperSic" και πάλι ταχύτερος

Χορηγοί