• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"H Suzuki έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει από τα MotoGP"
...αποκαλύπτει ο Technical Manager της Rizla Suzuki, Shinichi Sahara
Νέα 06/02/2009 - 19:01
Μετά την αποχώρηση της Kawasaki από τα MotoGP λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την παγκόσμια αγορά, οι φήμες ήθελαν την Suzuki να ακολουθεί.

Και οι φήμες λίγο έλειψε να επιβεβαιωθούν αφού όπως αποκάλυψε ο Technical Manager της Rizla Suzuki, Shinichi Sahara από τη Μαλαισία όπου βρίσκεται για τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της μεγάλης κατηγορίας για το 2009, το εργοστάσιο του Hamamatsu έφτασε μια ανάσα από το να αναστείλει τη λειτουργία της αγωνιστικής του ομάδας.

«Πρακτικά την ίδια περίοδο κατά την οποία η Kawasaki επισημοποίησε την αποχώρησή της από το σπορ, κάτι ανάλογο σκεφτόταν να πράξει και η Suzuki», είπε ο Sahara.

Αναλύοντας τον λόγο για τον οποίο τελικά η εταιρία επέλεξε να παραμείνει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα των δύο τροχών και να συνεχίσει τις προσπάθειές της για διάκριση, είπε: «Αποφασίσαμε να μείνουμε γιατί στο Hamamatsu είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αγώνες είναι στο DNA μας και είναι πολύ σημαντικοί για την εικόνα μας. Τον τελευταίο λόγο στο θέμα είχε ο πρόεδρός μας, Osamu Suzuki. Δεν υπήρχε θέμα συμβολαίων με τη Dorna, μπορούμε να πούμε αρκετά και να αποχωρήσουμε χωρίς καμία συνέπεια, αλλά τελικά αποφασίσαμε να μείνουμε προς μεγάλη μου ικανοποίηση». Technical Manager της Rizla Suzuki, Shinichi Sahara
Technical Manager της Rizla Suzuki, Shinichi Sahara

Επόμενο άρθρο »

Test Sepang 2η μέρα - τελική κατάταξη δοκιμών

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος οι δοκιμές για Pedrosa!

Χορηγοί