• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει αλλά δε θα ρισκάρει ο Stoner
Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Casey Stoner μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο σκαφοειδές του αριστερού του καρπού...
Νέα 04/02/2009 - 16:05
Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Casey Stoner μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο σκαφοειδές του αριστερού του καρπού.

Η τελευταία φορά που ο Αυστραλός αναβάτης οδήγησε την νέα GP9 ήταν στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη στις δοκιμές της Valencia που ακολούθησαν μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Όλο αυτό το διάστημα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των ορθοπεδικών προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Στη Sepang, όπου από την Πέμπτη 5/2 ως και το Σάββατο 7/2 θα διεξαχθούν οι πρώτες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας για το 2009, επιστρέφει αλλά θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον καρπό του μιας και ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Η πίστα είναι μια από τις πιο απαιτητικές του Πρωταθλήματος με μεγάλες ευθείες και γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης.

«Οι ακτινογραφίες που έκανε τον περασμένο μήνα ήταν πολύ κρίσιμες γιατί οι γιατροί είδαν πως πάει η ανάρρωση του καρπού και πως 'δένει' η βίδα με το κόκαλο. Οι γιατροί είναι πολύ ευχαριστημένοι. Η διαδικασία πάει πολύ καλά και απ' ότι φαίνεται η εγχείρηση είναι πετυχημένη», σχολίασε ο επικεφαλής της Ducati, Livio Suppo αναφερόμενος στον Stoner και πρόσθεσε: «Στη Sepang θα έχει ακόμα κάποια προβλήματα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει. Ακόμα και όταν πρωτοεμφανίστηκε στην κατηγορία έχασε μεγάλο μέρος των χειμερινών δοκιμών λόγω τραυματισμού παρ' όλα αυτά όμως κατάφερε να νικήσει μόλις στον τρίτο αγώνα που συμμετείχε και να πάρει την pole position στον δεύτερο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι θα οδηγήσει και πάλι και μετά θα αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα. Επειδή όμως η Sepang είναι μια πραγματικά απαιτητική πίστα δεν νομίζω ότι θα κάνει πολλούς γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Η ΚΤΜ παίρνει τα πρωτεία από την F1

« Προηγούμενο άρθρο

Kαι επίσημα ο Rossi με τη Monster

Χορηγοί