• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απειλείται η παραγωγή της Ducati!
Εξαιτίας σεισμού στην περιοχή της Emilia
Νέα 26/05/2012 - 20:04

Το περασμένο Σάββατο, ολόκληρη η περιοχή της Emilia στην Ιταλία χτυπήθηκε από σεισμό μεγέθους 5.9 ρίχτερ, με συνέπεια εφτά συνανθρώπους μας νεκρούς, 6.500 άστεγους και περισσότερους από 13.000 που δεν μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους λόγω των καταστροφών.

 

Οι συνέπειες του σεισμού έχουν γίνει αισθητές σε πολλούς τομείς και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλικής φίρμας. Βέβαια το εργοστάσιο στο Borgo Panigale δεν έχει ζημιές, ωστόσο πολλοί από τους τοπικούς προμηθευτές έχουν προβλήματα και αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει θέμα με την παραγωγή, όπως επισήμανε και ο CEO της Ducati, Gabriele Del Torchio:

«Είναι δύσκολο να υπολογίσεις τις συνέπειες του σεισμού, όμως ανησυχούμε ιδιαίτερα. Ωστόσο, ο ανθρώπινος πόνος είναι σε πρώτη μοίρα σ’ αυτήν την τραγωδία. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με τους προμηθευτές μας, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από τον σεισμό. Συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες από την περιοχή εκεί και οπωσδήποτε οι συνέπειες θα είναι μεγάλες»

 

Η στρατηγική της Ducati έγκειται στο JIT (Just In Time = έγκαιρα), που μειώνει την διαδικασία απογραφής και τα συναφή μεταφορικά κόστη και η αναστάτωση σ’ ολόκληρη την αλυσίδα μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες στην παραγωγή. Μερικές από τις εταιρείες που επλήγησαν από τον σεισμό, θα χρειαστούν μήνες για να ανακάμψουν, πράγμα που κάνει την όλη κατάσταση για την Ducati ουσιαστικά απρόβλεπτη! «Άνθρωποί μας είναι στην περιοχή για να ελέγξουν την κατάσταση», συνέχισε ο Del Torchio. «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε καλύτερη εικόνα της κατάστασης και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε»

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ 2oς Αγώνας: Μέγαρα Κατατακτήριες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

H 1199 Panigale στο Γκάζι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα