• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GPTech στο GP της Indianapolis
Η Suzuki επιστρέφει στο MotoGP με μορφή CRT!
Νέα 16/05/2012 - 13:28

Το 2010, η GPTech με τον Jason DiSalvo (φωτό) είχε μια έκτακτη συμμετοχή στην Moto2 με τον οδηγό της να τερματίζει στην διόλου ευκαταφρόνητη 9η θέση. Τώρα, δυο χρόνια μετά, η GPTech θα κάνει άλλη μια έκτακτη εμφάνιση, αλλά αυτήν την φορά στην μεγάλη κατηγορία με μια CRT μοτοσυκλέτα!

 

Η μοτοσυκλέτα θα είναι εφοδιασμένη με αλουμινένιο πλαίσιο της BCL Motorsports και κινητήρα της Suzuki GSX-R 1000 (άλλωστε τεχνικός ετέρος στο όλο project είναι η Suzuki/MCJ Motorsports).

 

To σχέδιο είχε ξεκινήσει ήδη από τον Γενάρη, αλλά δεν ανακοίνωσαν τίποτα μέχρι να λάβουν το τελικό οκ από την Dorna. Η νέα ομάδα μένει τώρα να ανακοινώσει ποιος θα οδηγεί την νέα CRT μοτοσυκλέτα με κινητήρα Suzuki.

 

Ο Geoff Maloney, ιδιοκτήτης της GPTech, δήλωσε σχετικά: «Οι νέοι κανονισμοί για τις CRT, μας έδωσαν την ελευθερία να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο αξίζει να βρίσκεται στο grid του MotoGP. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που βοήθησαν!» Με την σειρά του, ο Mark Junge – ιδιοκτήτης της Suzuki/MCJ Motorsports – είπε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, να μπορέσουμε να εξελίξουμε έναν GSX-R 1000 κινητήρα υπό τους κανονισμούς των CRT στο MotoGP. Ανυπομονώ να κατασκευάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο!»

 

Αυτή θα είναι η δεύτερη έκτακτη συμμετοχή CRT στο Πρωτάθλημα, καθώς όπως είχαμε γράψει στις αρχές Απριλίου η Attack Performance θα δώσει το παρόν και στα δυο GP της Αμερικής.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda: Στόχος άλλο ένα διπλό βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ρωτήστε τον Valentino!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA