• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βλέπει νίκη στο Le Mans ο Lorenzo!
Αποφασισμένος να περάσει και πάλι 1ος στο Πρωτάθλημα
Νέα 15/05/2012 - 12:12

Ο 4ος γύρος του Πρωταθλήματος MotoGP, θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στην θρυλική πίστα Le Mans της Γαλλίας. Ο αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha, Jorge Lorenzo, υπολείπεται μόλις έναν βαθμό από τον Πρωταθλητή Casey Stoner και οι μεταξύ τους μάχες αναμένονται αμφίρροπες και συναρπαστικές!

 

Ο Jorge Lorenzo σε δηλώσεις του λίγο πριν το Le Mans, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι είναι σε θέση να ξεπεράσει το πρόβλημα με την επιτάχυνση που αντιμετώπιζε πέρυσι, σε μια πίστα που όπως και ο ίδιος υπογράμμισε, ταιριάζει πολύ στο οδηγικό του στυλ: «Φτάνουμε στο Le Mans σε καλή κατάσταση, όντας στις δυο πρώτες θέσεις των τριών αγώνων της φετινής χρονιάς κάτι που θέλω να επαναλάβω και εδώ! Πέρυσι δυσκολευτήκαμε, εδικά με την επιτάχυνση, αλλά θεωρώ ότι φέτος τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Είναι μια καλή πίστα για το οδηγικό μου στυλ κι έτσι θα προσπαθήσουμε για την νίκη, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού μας το Πρωτάθλημα!»

 

Ο Wilco Zeelenberg με την σειρά του, είναι περίεργος να δει πως θα συμπεριφερθεί η μοτοσυκλέτα στο Le Mans, ελπίζοντας σε ένα καλό πλασάρισμα που θα φέρει τον οδηγό του και πάλι στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος: «Μετά από τρεις δυνατούς αγώνες και ένα αμφίρροπο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα, ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Γαλλία. Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα εκεί πέρυσι, αλλά πρόπερσι είχαμε πετύχει επιβλητική νίκη. H πίστα αρέσει στον Jorge και είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η μοτοσυκλέτα αυτήν την φορά, καθώς παραδοσιακά είμαστε καλοί εδώ. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στον πολύ καλό ρυθμό που η Yamaha είχε εδώ στο παρελθόν»

 

Θεωρείτε ότι Lorenzo μπορεί να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας; Γράψτε την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ρωτήστε τον Valentino!

« Προηγούμενο άρθρο

Η GP10 του Stoner νίκησε την GP11 του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα