• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβάλλεται η παραγωγή της VR6 Roadster
Λόγω των εκπομπών ρύπων
Νέα Αγοράς 27/04/2012 - 12:16

Ο Γερμανός κατασκευαστής Horex, ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της δικής του VR6 Roadster, που ήταν προγραμματισμένη για αυτόν τον μήνα, αναβάλλεται μέχρι τον Μάιο. Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού η μοτοσυκλέτα μόλις και μετά βίας πέρασε τα τελευταία τεστ για τις εκπομπές ρύπων. Ο κινητήρας της είναι ένας ιδιαίτερος 1281cc V6 με 3 εκκεντροφόρους άξονες, ο οποίος αποδίδει 161 άλογα στην στάνταρ έκδοση ή 200 στην σπέσιαλ.

 

Εκτός από τους διπλούς καταλύτες , η Horex εφοδίασε την μοτοσυκλέτα με ένα δεύτερο σύστημα παροχής αέρα, το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να μειώσει τους ρύπους και να πληροί τα μελλοντικά στάνταρ εκπομπών. Ο κατασκευαστής έχει ήδη σημειώσει ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

 

«Αυτή η τεχνολογικά πολύπλοκη λύση μας κόστισε λίγο χρόνο παραπάνω», είπε ο CEO της Horex, Clemens Neese. «Αυτό είναι το σημαντικό: τα πάντα στον κινητήρα είναι άψογα. Το να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας μόνο εύκολο δεν ήταν, αλλά ο ύψιστος στόχος μας είναι να εισάγουμε την νέα Horex με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μιας και δεν το διαπραγματευόμαστε το τελευταίο, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία του λανσαρίσματός της»

 

Επόμενο άρθρο »

2012 RS4 Biaggi Replica!

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW Motorrad Italia με WRP τακάκια

Χορηγοί