• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ivan Silva με πλαίσιο της Inmotec
Δεν θα παραμείνει άλλο με το FTR πλαίσιο
Νέα 25/04/2012 - 11:59

Ο αναβάτης της CRT Avintia Blusens, Ivan Silva, θα αλλάξει πλαίσιο για τον επερχόμενο αγώνα της Jerez. H Ισπανική ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πλαίσιο από ανθρακόνημα της Inmotec, ενώ ο έτερος οδηγός της ομάδας – Yonny Hernandez – θα παραμείνει με το FTR πλαίσιο.

 

Αλλαγή πλαισίου θα κάνει επίσης και ο οδηγός της Moto2 Avintia, Julian Simon. Ο Ισπανός δεν θα συνεχίσει με το FTR πλαίσιο, αντικαθιστώντας με ένα Suter με το οποίο είναι πιο εξοικειωμένος.

 

Πολλοί ίσως θυμούνται ότι η Inmotec ήταν η Ισπανική φίρμα που σχεδίασε και παρουσίασε έναν κινητήρα MotoGP και είχε βλέψεις να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα, την εποχή των 800cc. Ωστόσο η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα δεν ήταν ποτέ όσο ανταγωνιστική χρειαζόταν και ο Ivan Silva ήταν τότε ο δοκιμαστής!

 

Να σημειώσουμε ότι η Avintia και η Inmotec δούλεψαν από κοινού κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο, αλλά στο τέλος η ομάδα επέλεξε το πλαίσιο της FTR για το ξεκίνημα της σεζόν. Hernandez και Silva τερμάτισαν 14ος και 16ος αντίστοιχα, στον πρώτο αγώνα του Κατάρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Βλέπει βάθρο ο Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

ΟΧΙ του Salom στην Kawasaki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA