• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: "Δεν θα μπορούσαν καλύτερα!"
Μιλώντας για την πώληση της Ducati στην Audi
Νέα 21/04/2012 - 10:02

Νέα εποχή για την Ducati και όλοι μας περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιό θα είναι το κέρδος από μια τέτοια συμφωνία εξαγοράς, έχοντας στην άκρη του μυαλού μας την - αναμφίβολα - εντυπωσιακή αναγέννηση της Lamborghini, όταν το 1998 εξαγοράστηκε από την ίδια εταιρεία, την Audi και τον Όμιλο VW.

 

Με αυτό ως δεδομένο, το μέλλον φαντάζει ευοίωνο για την εταιρεία του Borgo Panigale, κάτι που συμμερίζεται απόλυτα και ο Ιταλός μάνατζερ, Carlos Pernat, o οποίος είναι αρκετά κοντά στα πράγματα μιας και είναι ο Διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας Pramac:

 

"Μπορώ να δω μόνο θετικές εξελίξεις από αυτήν την εξαγορά, από τεχνολογικής όσο και οικονομικής άποψης. Ο Bonomi έκανε πολλά για την Ducati, αλλά είναι επιχειρηματίας και έτσι η νοοτροπία και η ικανότητά του διαφέρουν από έναν κατασκευαστή. Η Ducati ισχυροποιήθηκε πέρυσι, από πλευράς παραγωγής, αλλά ήθελαν έναν συνεργάτη να τους στηρίζει τεχνολογικά και οικονομικά".

 

"Για να κάνεις μεγάλες επενδύσεις, χρειάζεσαι έναν μεγάλο Όμιλο να σε υποστηρίζει και δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή. Όσο για την αγωνιστική κατεύθυνση της εταιρείας, δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει ιδιαίτερα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για μια εταιρεία και το MotoGP δεν θα τους βοηθήσει στο να πουλήσουν περισσότερες ή λιγότερες μοτοσυκλέτες. Ίσως τα Superbike να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτήν την οπτική".

 

"Κοιτάξτε μόνο την περσινή χρονιά, όταν ομολογουμένως δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο αγωνιστικό κομμάτι και παρ' όλα αυτά οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν! Σε κάθε περίπτωση, το να είσαι κομμάτι της Audi είναι κάτι θετικό - από την σπορ πλευρά του πράγματος - και τους δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες για επενδύσεις στο μέλλον, επιτρέποντάς τους παράλληλα να καρπωθούν και ορισμένες εξελιγμένες τεχνολογίες"

 

Επόμενο άρθρο »

Νεότερα για τον τραυματισμό του Lascorz

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε ο 1ος Αγώνας στην Τρίπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα