• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το νέο S2 της Schuberth
Ένα πολυσύνθετο κράνος!
Νέα Αγοράς 07/04/2012 - 15:28

Ο διάσημος Γερμανός κατασκευαστής Schuberth, εισάγει το νέο S2, ένα πραγματικά πολυσύνθετο κράνος - όπως περιγράφεται - το οποίο θα παίξει σε όλες της κατηγορίες της αγοράς. Το νέο αυτό κράνος ζυγίζει 1.450 γραμμάρια (+/- 50 γραμμ. ανάλογα με το μέγεθος) έχει κέλυφος από fibreglass, με ομοιόμορφη δομή (χωρίς μπαλώματα) πράγμα που κάνει το S2 ελαφρύ και άκαμπτο, ενώ τα εσωτερικά μέρη από πολυεστέρα / πολυαμίδιο αφαιρούνται και πλένονται εύκολα.

 

Η Schuberth υπερηφανεύεται για την διάχυση του αέρα, είναι άλλωστε η πρώτη εταιρεία που το εισήγαγε πριν 30 χρόνια, πράγμα που τους επιτρέπει να κάνουν εξελιγμένα τεστ αεροδυναμικής και αεροακουστικής στα προϊόντα τους, με το S2 να μην αποτελεί εξαίρεση. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο design, το οποίο δεν επιτρέπει πολύ αέρα στο εσωτερικό, κάνοντάς το ένα από τα πιο "ήσυχα" κράνη της αγοράς. Το S2 έχει επίσης ένα καινοτόμο σύστημα εξαερισμού, που επιτρέπει 8 λίτρα αέρα το δευτερόλεπτο με 100 χαω.

 

Τέλος, αυτό που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι φίλοι των gadgets, είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο που είναι εφοδιασμένο με 2 ενσωματωμένες κεραίες, μια για Bluetooth και μια που λειτουργεί ως δέκτης ραδιοφώνου!

 

Επόμενο άρθρο »

2013 Kawasaki KX250F

« Προηγούμενο άρθρο

Ο μύθος του V7 στην καλύτερη έκδοσή του!

Χορηγοί