• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Audi δίνει 750 εκατ. ευρώ για την Ducati!
Κοντά στην πώληση η Ιταλική εταιρεία
Νέα 29/03/2012 - 13:43

Την περασμένη εβδομάδα στην Ρώμη, ο Gabriel Del Torchio ρωτήθηκε για τα επενδυτικά σενάρια που συμπεριλαμβάνουν την πώληση της Ducati και ο Πρόεδρος, όπως θα περίμενε κανείς άλλωστε, μίλησε αόριστα και απέφευγε να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του θέματος.

 

Ο Del Torchio, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ακόμη και αν ο Andrea Bonomi έλεγε στην Financial Times ότι επιθυμεί να πουλήσει την Ιταλική εταιρεία, αυτό δεν θα σήμαινε αυτομάτως ότι θα πούλαγε οπωσδήποτε, μιας και οι συζητήσεις για την ένταξη της Ducati στο Χρηματιστήριο δεν έχουν σταματήσει, με το χρονοδιάγραμμα να υπολογίζεται σε μήνες και - οπωσδήποτε - όχι ημέρες.

 

Τώρα, σύμφωνα με την Ιταλική Corriere di Bolognia.it, η ιδιωτική εταιρεία που κατέχει το 70% της Ducati δέχτηκε πρόταση ύψους 750 εκατ. ευρώ από τον Όμιλο VolksWagen. Η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ κοντά στην - υποτιθέμενη - αρχική τιμή των 832 εκατ. ευρώ.

 

Πως βλέπουν τα πράγματα στην Ιταλία; Οι περισσότεροι έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι αργά ή γρήγορα θα δουν την Ιταλική εταιρεία να περνά σε χέρια ξένων επενδυτών, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές θυμωμένων οπαδών οι οποίοι ρωτούν εάν η Audi θα απολύσει τον Valentino Rossi (για ανικανότητα!), σε περίπτωση που αγοράσει την Ducati...

 

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Paul Bird

« Προηγούμενο άρθρο

Fiat 500 Abarth...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα