• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην πίστα με 125cc, στο δρόμο με 50άρι!
Μπορεί να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια των 125cc ωστόσο στους δημόσιους δρόμους δεν μπορεί να κυκλοφορήσει με μοτοσικλέτα ίδιων κυβικών...
Νέα 16/01/2009 - 14:03

Μπορεί να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια των 125cc ωστόσο στους δημόσιους δρόμους δεν μπορεί να κυκλοφορήσει με μοτοσικλέτα ίδιων κυβικών...

Ο Scott Redding, ο οποίος στον αγώνα του Donington το 2008 έγινε ο νεότερος νικητής GP στην ιστορία του σπορ, μπήκε στα 16 στις αρχές του μηνός (στις 4 Γενάρη για την ακρίβεια) και η πρώτη δουλειά που έκανε ήταν να βγάλει δίπλωμα οδήγησης για 50άρι -στην ηλικία μόνο τέτοια μοτοσικλετάκια μπορεί να οδηγεί βάσει νόμο- ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα με το σκουτεράκι του στους δημόσιους δρόμους.

«Είχε πολύ κρύο τη μέρα που έδινα εξετάσεις. Χιόνιζε και είχε πέντε βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν. Τουλάχιστον πέρασα στις εξετάσεις. Το ανησυχητικό θα ήταν αν δεν τα κατάφερνα», σχολίασε.  

Ο πιτσιρικάς ήθελε όσο τίποτα άλλο το δίπλωμα για να μπορεί να πηγαίνει στο γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

«Για να πάω από το σπίτι μου στο γυμναστήριο με αυτοκίνητο χρειάζονται γύρω στα 45. Χρειάζεται να κάνω αυτό το ...ταξίδι τρεις φορές την εβδομάδα. Τις άλλες μέρες γυμνάζομαι στο δικό μου γυμναστήριο και κάνω προπόνηση με motocross. Τώρα με το δίπλωμα θα πηγαίνω με το σκουτεράκι μου στα μέρη που θέλω», είπε ο αναβάτης της Blusens Aprilia.

Επόμενο άρθρο »

Πάτησε πίστα η νέα KAWASAKI ZX-RR!

« Προηγούμενο άρθρο

H λίστα συμμετοχών του 2009

Χορηγοί