• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το δίδυμο της Aspar κοιτά προς Κατάρ
Γρήγοροι, σταθεροί και μπροστά από τις CRT
Νέα 27/03/2012 - 10:46

Η ομάδα της Power Electronics Aspar, έδειξε την δυνατότητά της να αντιδρά και να αντιμετωπίζει καταστάσεις. Την Κυριακή το πρωί, όταν και οι δυο αναβάτες της ομάδας αντιμετώπισαν προβλήματα με την πρόσφυση του μπροστινού μέρους, δούλεψαν και οι δυο τους αποτελεσματικά και ενάντια στον χρόνο, ώστε να βελτιώσουν το setup της ανάρτησης και του πλαισίου, με ιδιαίτερη προσοχή και στα ελαστικά καθώς επιχειρούσαν να βελτιώσουν την ταχύτητα στις στροφές. Έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πληθώρα συνδυασμών, κατάφεραν να βρουν λύση νωρίς το απόγευμα. Το δίδυμο της Aspar ήταν μπροστά όλων των CRT, κάτι που οπωσδήποτε τους γεμίζει αυτοπεποίθηση για τον πρώτο αγώνα στην πίστα του Κατάρ.

 

Randy De Puniet: "Δυσκολευτήκαμε αρκετά το πρωί με την πρόσφυση του μπροστινού μέρους και έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να λύσουμε το θέμα... μας πήρε περίπου τρεις ώρες. Στο τέλος είχαμε ένα ελαστικό που δοκιμάσαμε και την Παρασκευή και έκανε μεγάλη διαφορά. Πέρα από την αναποδιά αυτή, είμαι ικανοποιημένος με το τεστ. Ήμασταν γρήγοροι και μπροστά από όλους τους αναβάτες των CRT... και όχι πολύ πίσω από τους εργοστασιακούς. Ο ρυθμός μας είναι καλός και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την αρχή του Πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος με τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και θεωρώ ότι μπορούμε να αποδώσουμε εξαιρετικά με αυτήν, την φετινή χρονιά. Είναι σταθερή και έτοιμη για τους αγώνες. Είχα μια πτώση προς το τέλος της ημέρας (βλ. φωτό 3-6), πιθανότατα επειδή πίεσα αρκετά με φθαρμένο εμπρός ελαστικό, ωστόσο πήγαν όλα καλά".

 

Aleix Espargaro: "Αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα με ταλαντώσεις σήμερα (Κυριακή). Δεν ξέρω γιατί, αλλά δυσκολεύτηκα να βρω ρυθμό. Βελτιωθήκαμε αρκετά με τα νέα Bridgestone, αλλά όχι αρκετά και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Δεν νιώθω τόσο σίγουρος στην είσοδο των στροφών. Σιγά-σιγά καταφέραμε να βρούμε ρυθμό με νέα ελαστικά, ωστόσο πρέπει να βρούμε καλύτερη λύση για την ταχύτητά μας στο μέσο των στροφών. Κάναμε πολύ δουλειά με το πλαίσιο και την ανάρτηση και βελτιώσαμε την συνολική μου αίσθηση... έτσι πρέπει να κινηθούμε και στο Κατάρ. Το καλό είναι ότι είμαι μεταξύ των πιο γρήγορων αναβατών CRT, αλλά μπορώ να πάω και πιο γρήγορα... αυτό γίνεται αντιληπτό, εάν κοιτάξει κανείς τους χρόνους του ομόσταυλού μου Randy".

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει ο Hopkins στην Imola

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος ο Pasini για το Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα