• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το νέο πρόσωπο του paddock
H Lara της Ισπανικής τηλεόρασης
Νέα 24/03/2012 - 14:34

Η Lara Alvarez Gonzalez είναι το νέο πρόσωπο, που τάραξε την ζωή του paddock! 

H Mediaset η εταιρία του Berlusconi – που έχει τα δικαιώματα του MotoGP στην Ιταλία – πήρε τα δικαιώματα και για την Ισπανία με το κανάλι TeleCinco (τελεθίνκο προφέρεται). Έτσι έληξε μια μεγάλη ιστορία του MotoGP στην κρατική τηλεόραση της χώρας στην οποία γίνονται 4 αγώνες τον χρόνο.

Η Lara λοιπόν θα κάνει το ρεπορτάζ από την pit lane και από το paddock και μαζί θα επιμελείται θέματα σε σχέση με την χώρα και την πόλη που φιλοξενεί κάθε έναν από τους 18 αγώνες του Πρωταθλήματος, καθώς και θέματα από την ιστορία των αγώνων.

Βέβαια οι συνεντεύξεις με οδηγούς είναι μέσα στο πρόγραμμά της και σίγουρα σε αυτόν τον τομέα δεν θα έχει πρόβλημα, αφού όλοι οι οδηγοί – με πρώτο τον Valentino Rossi – καλωσόρισαν θερμά την 25χρονη Ισπανίδα.

Η ίδια αγαπάει τις μοτοσυκλέτες, δεν οδηγεί, αλλά ήταν και στο παρελθόν φανατική θεατής των αγώνων. Μέχρι τώρα στο τηλεοπτικό της κανάλι παρουσίαζε αθλητικά θέματα και τώρα αποδέχτηκε με χαρά την πρόκληση να είναι το πρόσωπο του καναλιού στο MotoGP! Μένει στην Μαδρίτη, όπου είναι και η έδρα του καναλιού, για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες λεπτομέρειες...

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez II: Τα αποτελέσματα στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΙΙ: Ισχυροί άνεμοι και βροχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα